PRIZNALA SVE

Aleksandra Mladenović nakon RASKIDA sa Mihajlom Šaulićem: U dobrim smo odnosima, drugari smo!

Zvezda "Granda" pričala nam je o odnosu sa bivšim dečkom, finansijama i izgledu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Aleksandra Mladenović, Foto: Printscreen/Youtube

Popularna srpska pevačica Aleksandra Mladenović privukla je veliku pažnju svojim izgledom tokom nedavnog gostovanja u emisiji “Amidži šou”.

Pored toga što je evidentno radila korekcije na licu primetno je i da je nabacila koji kilogram. O tome je pričala za naš portal, ali i o svim aktuelnostima iz njenog života.

DRUGA osoba: Aleksandra se pojavila u emisiji i sve iznenadila drastičnom promenom IZGLEDA! (FOTO)

“Ugojila sam se sedam kilograma. To je zato što je mamina kuhinja domaća, odlična”, objasnila nam je Aleksandra, pa potom otkrila kako provodi vreme u rodnoj Žitorađi prethodnih meseci.

“Uživala sam i zdravo sam se hranila, spavala sam u normalno vreme, zato sam se malo i ugojila. Svi kažu da je to dobro, ali meni je čudno”, priznaje Aleksandra u razgovoru za “Objektiv.rs”.

 

 

View this post on Instagram

 

AMIG SHOW ♥️

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on

Budući da su pojedine pevačice rešile da pokrenu poljoprivreni biznis zbog situacije u vezi sa koronavirusom pitali smo Aleksandru da li je i ona razmišljala o tome.

“Moji se bave poljoprivrednim poslovima, a ja nisam razmišljala o tome. Ja sam tu da pomognem njima. Sve radim, i kućne , ali i poljoprivredne poslove, ne stidim se toga”, ističe pevačica, koja se potom osvrnula na to što zbog pandemije koronavirusa ne može da nastupa kao nekada.

“Naučila sam mnogo toga iz cele ove situacije. Nie dobro što se sve ovo desilo, ali verovatno je tako trebalo. Malo nastupam, pa malo ne, navikla sam se. Brinem se za finansije, naravno. Svi se brinemo. Nisam finansijski jaka, ali imam dovoljno za život”, priznaje ona.

 

 

View this post on Instagram

 

❤??

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on

Aleksandra Mladenović nam je na kraju razgovora iskomentarisala i pisanja medija o raskidu ljubavne veze sa Mihajlom Šaulićem, sinom pokojnog pevača Šabana Šaulića.

“Nisam nikada potvrdila vezu, ali mogu da kažem da sam slobodna devojka. U dobrom smo odnosu, koliko ja znam. Dobri smo ,drugari smo, kao što smo bili”, zaključila je ona.

D.P.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar