ŠUŠKA SE ŠUŠKA

Hapsila ga je, ali i VOLELA? Kristijan i Lili imali AFERU: Od njihovog odnosa tresla se zgrada!

O tome u Zadruzi još nisu pričali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:PrintScreen/Youtube/ZadrugaOfficial

Kako se priča po gradu, trenutni učesnici Zadruge, Kristijan Golubović i nekadašnja inspektorka Ljiljana Stevanović Lili, bili su ljubavnici!

Naime, kako piše Republika, pre petnaestak godina između Kristijana i Lili buknula je strast.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Kada je bilo neko razbojništvo pre petnaestak godina Kristijan je bio priveden na informativni razgovor. Lili je tada bila u stanici. Radila je i bila tik pored Kristijana. Znala je ko je on, znala je da je momak sa vrelog asfalta i da su sve žene lude za njim. On je tom prilikom skočio sa trećeg sprata, na šta je Lili prosto pala i zaljubila se”, rekla je Lilina prijateljica i otkrila kako je planula strast među njima.

foto:PrintScreen/Youtube/ZadrugaOfficial

“Ljiljana je bila jako lepa tada, nije bila ovako izoperisana i uništena. Bila je zgodna brineta. Zato je Kiki nije prepoznao sada kada je video. On je bio nešto kratko u pritvoru, a kada je izašao, Lili se spojila sa njim preko prijatelja. Zvala ga je šatro poslovno, a onda je sve preraslo u žestoku seksualnu vezu. Završili su u njenom stanu. Pao je seks od kog se tresla cela zgrada”, ispričala je njena prijateljica.

Miljana SKIDALA inspektorku Ljilju za navodno POZIRANJE za medije: Grudi hoće da puknu… (FOTO)

Ona je dodala i da se njihova kombinacija završila, jer je Lili strahovala da može da dobije otkaz, ako na poslu saznaju da je u vezi sa kriminalcem, te je počela da ga izbegava, on je dolazio, a ubrzo nakon toga je otišao preko i više se nisu čuli.



Izvor: Objektiv.rs, Republika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar