Junajted NE ODUSTAJE od Sanča: Spremljena poslednja ponuda, može li Dortmund da odbije TOLIKI novac?

Prelazni rok se završava 5. oktobra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/UEFA Pool Via Crystal pictures

Čitavo leto traje saga Džejdon Sančo. Nekadašnji akademac Mančester Sitija, koji je u Borusiji iz Dortmunda izrastao u fudbalskog superstara, na meti je Junajteda, a nekoliko ponuda već je odbijeno.

Iako na prvi pogled deluje da su na “Old Trafordu” potrebnije novajlije u odbrani, a ne u napadu, Ole Gunar Solskjer traži konkurenciju Markusu Rašfordu, Mejsonu Grinvudu i Entoniju Marsijalu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nekoliko puta su već strani mediji sa prefiksom “ekskluziva” pisali o dogovoru dva tima, ali kao po pravilu, svaki put bi se Dortmund oglasio i lako oborio te tvrdnje.

Vremena do kraja prelaznog roka ima malo, tako da je Mančesteru preostalo da proba još jednom, a ponuda glasi 90 miliona funti. Novac jeste ogroman, ali Borusija nije u panici i da mora da prodaje, a Sanču je lepo u Nemačkoj.

Ipak, čeka se nova reakcija čelnih ljudi kluba sa “Vestfalena”. Za očekivati je i da ova ponuda bude odbijena, a kada (ako) se to desi, Junajted se možda okrene potrebnijim igračima. Onima u odbrani, umesto Lindelefa pre svih.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar