PODRŠKA

Stefanović pohvalio policajce za EFIKASAN RAD! Rešili su teško ubistvo na Novom Beogradu (VIDEO)

Ministar policije imao je samo reči hvale za policajce

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Srbije

Potpredsednik Vlada Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je danas pripadnike policije koji su rasvetlili ubistvo koje se dogodilo 13. septembra ove godine u Novom Beogradu.

„Ozbiljnim i dobrim radom, pripadnici policije su u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uspeli da identifikuju izvršioca ovog krivičnog dela i prikupe dovoljno dokaza za podnošenje krivične prijave“, rekao je Stefanović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Osumnjičeni, kako je objasnio Stefanović, nije samo državljanin Republike Srbije, zbog čega je, u saradnji sa drugim državnim organima, u toku raspisivanje međunarodne poternice.

Građani da budu spokojni, Vučić će zaštiti Srbiju! Nebojša Stefanović rekao šta misli o razgovorima u SAD

Ministar se zahvalio pripadnicima kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd i Višem javnom tužilaštvu koji su, kako je rekao, uz dobru saradnju i naporan rad uspeli da rasvetle ubistvo koje je uznemirilo građane Srbije, jer se dogodilo na jedan stravičan način eksplozijom automobila.

Stefanović je, takođe, podsetio da je policija efikasnim radom u prethodnim nedeljama brzo rasvetlila dva ubistva koja su se dogodila u tom periodu, kao i jedno ubistvo iz 2009. godine.

„Profesionalci u policiji pokazali su da umeju uspešno da reše i najsloženije slučajeve i najteža krivična dela“, zaključio je Stefanović.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar