Urnebesna priča: Kako su Predrag Ejdus i Josif Tatić patrijarha Pavla upoznali u avionu

Sve se dogodilo kada su se vraćali sa turneje u Australiji

Foto: Printscreen/Youtube

Naši čuveni glumci Predrag Ejdus i Josif Tatić su godinama radili zajedno, a zbog toga su postali i dobri prijatelji.

Više od deset godina su igrali jednu od najgledanijih predstava u Jugoslaviji “Šovinističku farsu”. Sa njom su Ejdus i Tatić proputovali ceo svet i igrali na svim meridijanima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo ova kultna predstava odvela ih je u daleku Australiju, a na povratku se desilo da avion dele sa patrijarhom Pavlom.

“Vraćali smo se sa turneje iz Australije i u Atini prelazimo u JAT-ov avion za Beograd. Ali avion ne poleće jer se čekaju neki VIP gosti. Stiže delegacija na čelu sa patrijarhom Pavlom. Prođu pored nas, odu napred, poleće avion, a Tale se diže i kreće”, ispričao je svojevremeno Predrag Ejdus i nastavio:

Momak magičnog glasa: Može da postane Tomi Šelbi, Morgan Friman ili Tom Hardi (VIDEO)

“Pitam ga gde će, a on odgovara da ide da pozdravi patrijarha Pavla. Znam koliko smo popili na aerodromu, pili smo i u avionu čekajući VIP goste, molim ga da to ne radi, a on me otkačinje: “Ćuti ti, Jevrejinu, ovo je moj patrijarh!” A, pritom je on bio ateista. Ode Tale, nije prošlo dve sekunde i vraća se. Pitam šta je bilo, a on mrtav ozbiljan odgovara: “Izgleda da me nije prepoznao!” I danas kad se setim kako mi to saopštava, vrištim od smeha”, sećao se Ejdus.

Nakon “Kingsmena” i “Kapetana Amerike”: Branka Katić se vratila na domaću pozorišnu scenu

Izvor: Kurir Stil

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (1)

Ostavi komentar

  1. Glumci misle da su najvažniji na svetu i da svi treba da se oduševe kad ih sretnu. Patrijarh Pavle nije išao u bioskop i nije gledao televiziju, sumnjam i da je čitao novine, logično je da nije znao glumca. Eh, sujetice, kako znaš da zaboliš.

    Odgovori

Ostavite komentar