Potpuni modni promašaji: Ove stvari nikako ne biste smeli da nosite uz VISOKE POTPETICE

Nikada neće izaći iz mode

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Visoke potpetice su sinonim ženstvenosti i stoga njihova moda nikada ne umire.

Ipak, sve ubrzaniji način života primorava nas da nosimo udobniju obuću, ali istina je da se nikada nećemo odreći atraktivnosti i glamura koje pružaju štikle… makar ne u skorijoj budućnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, one u kombinaciji s određenim odevnim komadima, mogu imati potpuno suprotan efekat od onoga što predstavljaju i čemu služe.

Prve na spisku nepoželjnih, jesu potpetice u kojima ne možete da hodate.

Ovo je fatalan promašaj za ženu koja pošto poto želi da obuje cipele koje je verovatno kupila iz “ljubavi na prvi pogled”, ali je shvatila da u njima ne može korak dalje. Ne trudite se, pored toga što može izgledati komično, na ovu reč bi se mogao nadovezati pseudonim “tragi”.

Foto Pixabay.com/Pexels

Šorts i štikle mogu biti trend, ali nadamo se kratkog daha. Ova kombinacija može vrlo lako odvesti u degutantnost i delovati “jeftino”.

Takođe, mini-suknja može imati sličan efekat, ali ne i svaka. Uski modeli ovakvih suknji, mogu doprineti neskladu u kombinaciji sa visokim potpeticama, a naročito onim koje imaju platformu.

Trenerka, čarape (na sandale) i helanke, iako je to u jednom momentu bio trend eksperiment, nikako ne kombinujete uz štikle!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar