TRAŽI MIR

Romana se SKLONILA iz Beograda: Pevačica posle svega pobegla na planinu! (FOTO)

Panićeva je našla mesto za odmor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/S. Kostić

Otkad je 10. avgusta stigla u Srbiju, nakon što je posle pljačke bankomata deportovana iz Australije, Romana Panić provela je veoma malo vremena u Beogradu.

Nedugo po dolasku u srpsku prestonicu pevačica otputovala je kod porodice u Banjaluku, da bi se krato vratila u Beograd, a onda otišla na planinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Panićeva trenutno boravi u brvnari na Zlatiboru, gde uživa u lepoti prirode, čime se pohvalila i na Instagramu.

Na fotografiji koju je podelila u okviru storija Romana je nasmejana i doterana, pa se može zaključiti da je turbulentni period bar na kratko uspela da ostavi iza sebe.

Romana Panić, Zlatibor
Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, sud u Brizbejnu izdao je 27. juna saopštenje da su Romana Panić i Filip Mrkajić uhapšeni zbog pljačkanja bankomata u tom gradu. Policija je obezbedila dokaze, snimke s bezbednosnih kamera, izjave svedoka, prepiske pevačice i njenog partnera, pa su okrivljeni morali da priznaju zločin. Tom prilikom pravdali su se da su ostali bez novca tokom boravka u Australiji, u koju su došli pre izbijanja pandemije.

Jadranka Barjaktarović DISKVALIFIKOVANA sa festivala: Šokirani smo nepoštovanjem i mržnjom…

Romana je u zatvoru provela nešto više od mesec dana, a iz njega je puštena 1. avgusta. Nakon toga je smeštena u centar za migrante, odakle je na kraju deportovana u Srbiju.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar