Ćerkica joj sedela na noši još sa 15 dana? Mladu mamu RAZAPELI na mrežama posle čudnih hvalisanja

Niko nije "progutao" ovu i slične priče

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen/Montana Lower

Koliko puta ste samo od prijatelja ili rođaka čuli da je baš njihovo dete počelo da hoda već sa 4-5 meseci, da priča sa 7 a da maltene radi matematiku za prvi rođendan?

Potreba novopečenih roditelja da preteruju u pohvalama svoje dece često dobija kontraefekat u društvu, što je i sad bio slučaj. Naročito sad.

Skandal! Doktori predložili majci da proda bebu za 130.000 dinara kako bi PLATILA boravak u bolnici

Australijanka Montana Lauer objavila je post koji prati slika njene osmomesečne ćerkice koja sama sedi na noši i maltene se sama oblači posle nužde.

Ono što je šokiralo pratioce na Fejsbuku i Instagramu je kada je Montana napisala da su ćerkicu još kada je imala samo 15 dana (!) navikavali da sedi na noši i ne nosi pelene.

Ovakva teorija odjeknula je poput bombe i Montanini profili bili su zatrpani ljutitim pratiocima koji nisu birali reči da joj se podsmevaju i rugaju zbog očiglednog laganja.

“Bebe su rođene da ne nose pelene, prema tome, zašto da ih navikavamo na njih kad im ne trebaju. Evo ja sam ćerkicu već sa dve nedelje postavljala i držala na noši i ona nikad nije nosila pelene”, napisala je Montana.

Navukla perverznjake: Kačila golišave slike kako doji bebu u javnosti, pa dobila UŽASNU poruku (FOTO)

Ljudi su u komentarima pokušali da budu što pristojniji gledajući da ne uvrede Montanu, ali…

“Super, očekujemo sad da za nekoliko meseci napišeš da sama ume da vozi bicikl i ide u školu za napredne”, “Dokle ćeš više pre svih sebe da lažeš?”, “Ova je zaj…..a sve mame sveta”, “Kakve gluposti piše ova žena, dobro nije otkrila da je beba štrikala još u stomaku”, bili su samo neki od komentara.

Bez dozvole, NEREGISTROVANIM kvadom ubio dete (2): Uhapšeni se na Fejsbuku hvalio “driftovanjem”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar