Užasno proročanstvo: Preti nam propast! Evropa neće ličiti na sebe, Tramp će biti poslednji vođa SAD

"Spavajući prorok" predvideo je najvažnije događaje u 20. veku

Foto: Pixabay/10998332

Edgar Kejs bio je jedan od najpoznatijih američkih parapsihologa i vidovnjaka.

Čovek se retko oglašavao, naročito u poslednje vreme jer sve što je govorio – pogađao je, pa nije hteo da unosi paniku među narode sveta.

Slike budućnosti javljale su mu se u snu zbog čega su ga pre mnogo godina nazvali “spavajući prorok”. U snu je video oba Svetska rata, slom SSSR-a, kao i jačanje Indije i Kine. Video je mnoge tehnološke inovacije, kao i slanje sonde na Mars.

Ono što je poslednje rekao pred smrt nikom se neće svideti, a nema veze sa epidemijom koronavirusa. Kejs je u snu video menjanje geografskih karti Amerike, Azije i Evrope. Drugim rečima, prirodne katastrofe uništiće neke gradove i zemlje.

Evropa neće ličiti na sebe. Zemlje oko mora i okeana, ma polovina tla će nestati. Nećete verovati šta vam se dešava pred očima”, poručio je Kejs, a onda se kao žitelj SAD okrenuo Americi i rekao nešto što danas svi citiraju.

Donald Tramp će navodno biti poslednji predsednik SAD, Foto/ Tanjug/ AP Photo/Alex Brandon

“Poslednji predsednik SAD biće 44. po redu. Posle toga sve će se promeniti u državi, a zbog tornada, oluja i zemljotresa, nestaće neke teritorije”.

Zvanični 44. predsednik je Barak Obama, ali u američkoj istoriji dogodio se presedan da je jedna osoba navedena kao 22. i 24. predsednik – Gruver Klivlend. Prostom računicom, kada bi se zbrojili svi predsednici Donald Tramp bi po tome bio poslednji.

O koronavirusu nikad detaljno nije govorio, već je samo pre tridesetak godina izjavio da vidi neku “pošast” u 21. veku koja će osakatiti čovečanstvo, pa svi danas tvrde da je mislio na COVID-19.

Vređao i psovao sve oko sebe za koronu, pa ga stigla kazna: UMRLA mu žena i sada ima samo jednu poruku

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar