Prvi snimak novog mosta koji povezuje Srbiju i Srpsku, Stefanović poručio: “Lakše se prelazi Drina!”

On ističe da će otvaranje mosta biti značajno i privrednicima ovog pograničnog kraja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Most između Malog Zvornika i Zvornika Foto: objektiv.rs

Otvoren je rekonstruisani most na graničnom prelazu Mali Zvornik – Zvornik, a sada se pojavio i prvi snimak pešačkog mosta na kojem se vidi kako su ga građani sa nestrpljenjm čekali.

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Steganović ocenio je ovu vest kao lepu i važnu za lokalno stanovništvo koje će mnogo lakše prelaziti Drinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pošto mnogi žive u jednom mestu, a rade u drugom, važno je što sada neće morati da idu nekoliko kilometara do drumskog graničnog prelaza. Koliko će im to značiti najbolje govori podatak da je pre zatvaranja mosta tu beleženo oko 3.000 prelaza dnevno, rekao je Stefanović.

Vatrogascima stiglo veliko pojačanje! Stefanović najavio još opreme (FOTO+VIDEO)

On ističe da će otvaranje mosta biti značajno i privrednicima ovog pograničnog kraja, a, kako kaže, Ministarstvo unutrašnjih poslova i pripadnici granične policije učiniće sve da dodatno olakšaju život i rad lokalnog stanovništva.

MUP dobio četvrti helikopter H145M: Stefanović najavio nova ulaganja u modernizaciju i opremanje policije

“Ono što je Vlada Republike Srbije već učinila, jeste finansiranje većeg dela rekonstrukcije mosta, koji je otvoren pre više od 90 godina i čija je sanacija bila neophodna”, rekao je Stefanović.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Srbija napravila most..... Srbija renovirala most....I sada taj most mogu koristiti samo stanovnici oštine Mali Zvornik, kojih ima 12 hiljada i stanovnici opštine Zvornik (republika Srpska) kojih ima 70 hiljada... Pa neka mi neko objasni logiku- da država Srbija uloži gotovo milion evra u saniranje tog mosta a da samo par hiljada njenih gradjana imaju izričito pravo upotrebe tog istog mosta, isključivo za provod po zvorničkim kafićima.....

    Odgovori

Ostavite komentar