Konačno joj je pukao film! Zilha podnela papire za razvod od Edisa Fetića!

Žena Edisa Fetića je rešila da stavi tačku na brak nakon javne prevare u Zadruzi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Edisova žena Zilha
ScreenShot Instagram

Edis Fetić ubrzo nakon ulaska u rijaliti “Zadruga” obelodanio je svoju vezu sa Draganom Mitar, a svojim postupcima i izjavama javno je ponizio suprugu Zilhu Karišik. On je više puta rekao da će da se razvede kako bi bio sa Draganom, a u tome ga je preduhitrila, još uvek zakonita supruga.

Prema nezvaničnim informacijama,  Zilha je rešila da stavi tačku na brak nakon javne prevare i danas predala papire za razvod.

Dragana Mitar o Edovoj ženi: Drago mi je da sam je učinila popularnom! (VIDEO)

– Zilha ne želi da čeka da Edo izađe iz rijalitija već je odlučila da što pre preda zahtev za razvod braka, što je danas i učinila. Njoj je dojadilo da gleda šta Edo radi sa Draganom i zato je sama donela ovako radikalan potez. Ne želi više ništa da ima sa njim – rekao je izvor, a piše Pink.rs

Naime, Zilha je juče obrisala sve zajedničke fotografije na Instagramu koje je imala sa Edom, a nedavno je na ovoj društvenoj mreži vratila i svoje devojačko prezime Karišik.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

“Setnja po oblacima”, ponosna na sebe sto sam bila deo ove manifestacije ? @centar_code @atelje_hana @mersiha_megi_hair_perfection @altall.rs

Објава коју дели KARIŠIK ZILHA (@zzilhaaa) дана

Inače, Zilha i Edis imaju troje maloletne dece, koji ga čekaju kod kuće u Novom Pazaru, dok se on upustio u romansu sa ljubavnicom Draganom Mitar.

Podsetimo, juče je u “Zadruzi” Edo rekao da smatra da mu se žena neće vratiti, a Zilha je ovim svojim potezom potvrdila njegove slutnje.



Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar