Nije imao izbora: Dečak morao da bosonog otpleše balet po kiši – motiv je bio njegov ŽIVOT (VIDEO)

Znao je da bira između prošlosti i budućnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Pexels

Neka deca od malena pokažu strast prema plesu, pesmi, lopti ili učenju.

Jedanaestogodišnji Entoni Mmesoma Madu u Nigeriji nije bio shvaćen među vršnjacima jer ga je interesovao samo balet. Dok su mu se svi smejali, on je krišom iza škole plesao.

 

View this post on Instagram

 

Behind the scenes at the leap of dance ballet academy in Lagos. It was a really crazy day. You know when you are done with the interviews and it’s time for some cool broll like you imagined and planned in your head and then it starts to rain nonstop ???. You have no choice but to shoot in the rain. This was an experience. Never had to shoot in the rain before because I love my gear hahaha! But I guess you just have to find a way to get the shot no matter what! Even though I could not use a lot of scenes but I’m glad I made this small space and school compound work. I got so many accolades for this film and I guess putting my legs in water, crossing a huge water riding piggyback thanks to coach Daniel and managing to shoot in the rain was really really worth it. I will do this over and over again. The guys @leapofdanceacademy are amazing passionate individuals. I can’t wait to see you all grow and be successful. Rooting for you all ❤️❤️ credit’s @graceekpu . . . . #vocationaltraining #dancingintherain #nigerianballetschool #leapofdanceacademy #ballet #balletdancing #dancing #filmmaker #bts #fujifilm #behindthescenes #nigeria #inspire #bbcnews #bbcafrica #documentaryfilm #video #viralvideo #dance #shortdoc

A post shared by Leap of Dance Academy (@leapofdanceacademy) on

Znao je da je rođen za to. Ovog leta, pred njim je bila dilema – ili će pokušati da se dokopa stipendije prestižne Baletske akademije u Njujorku ili će ostati neshvaćen i protraćenog talenta u Nigeriji.

Posle puno besanih noći i svađa s roditeljima odlučio je da pokuša. Sudbina je htela da je morao da se dokaže po najgoroj kiši, pa još i bosonog, jer nije imao ni baletanke. Ali uspeo je! Rizikovao je da bi dobio životnu šansu i isplatilo mu se.

Video Entonija kako pleše balet bosonog na kiši pogledali su milioni, a on je zaradio sebi stipendiju na prestižnoj američkoj tronedeljnoj virtuelnoj letnjoj radionici.

“Kada ljudi vide balet oni misle da je on samo za devojčice. Oni greše. Ja želim da me vide kao baletana, da vide da postoji muški plesač. Volim da plešem. Osećaj koji prolazi kroz moje telo kad plešem je kao da sanjam”, rekao je preslatki Entoni za BBC.

Video je podelila njegova plesna škola u Njujorku kao dokaz da svako na ovom svetu ima šansu da se proslavi. Na nama je da li ćemo da je iskoristimo ili ne.

“Ko je to uradio?” Horor snimak iz Toronta, 2 KRVAVA muškarca sa testerama vikala po plaži (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, BBC, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar