Izgledaju SPEKTAKULARNO i van terena: I zbog njih publika dolazi na stadion (FOTO)

Jedan tim posebno se izdvaja jer u svojim redovima ima nekoliko prelepih devojaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen youtube

Za fudbal kažu da je najvažnije sporedna stvar na svetu, a planetarna popularnost doprinela je i rastu interesovanja devojaka za ovaj sport.

FIFA je 1991. godine pokrenula Svetsko prvenstvo za devojke. Najuspešnije su za sada Amerikanke koje su četiri puta osvajale titulu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svetsko prvenstvo ili Liga šampiona za žene privlače veliku pažnju. Atraktivnost na terenu nije jedino čime privlače pažnju. Njihova lepota posebno oduševljava, a u nastavku teksta pokazaćemo vam neke devojke koje bi slobodno mogle da se nađu i na modnim pistama.

Jedan tim posebno se izdvaja u ovom izboru, a u pitanju je Orlando prajd. Aleksandra Patriša Morgan Karasko  je američka fudbalerka. Sa fudbalskom reprezentacijom SAD je osvojila zlato na Olimpijskim igrama i Svetsko prvenstvo za žene. Odigrala je preko 120 utakmica za reprezentaciju i postigla 73 pogodaka. Koliko je popularna dovoljno dovori činjenica da se zajedno sa Lionelom Mesijem, njen lik pojavio na omotu video igrice FIFA 16.

View this post on Instagram

About the other day ?

A post shared by Alex Morgan (@alexmorgan13) on

Još jedna članica kluba iz Orlanda je Sidni Leru koja za ovaj klub nastupa od 2018. godine. Sa reprezentacijom je osvojila Olimpijske igre u Londonu, kao i Svetsko prvenstvo 2015. godine.

View this post on Instagram

Portrait mode. ? @parents

A post shared by Sydney Leroux Dwyer (@sydneyleroux) on

Aleksandra Bler Kriger je američka fudbalerka koja takođe nastupa za klub Orlando Prajd. Za reprezentaciju Amerike odigrala je 103 utakmice, ali ono što će posebno razočarati mušku populaciju jeste činjenica da se izjasnila kao lezbejka. Marta 2019. godine je objavila veridbu sa svojom saigračicom Ešlin Heris koja takođe nastupa za reprezentaciju SAD-a i za klub Orlando Prajd.

View this post on Instagram

Connected AF. #TagHeuerConnected

A post shared by Ali Krieger (@alikrieger) on

Jedna od onih koja je mamila uzdahe na stadionima širom sveta bila je Houp Solo. Igrala je na poziciji golamana, a na Svetskom prvenstvu 2015. godine upisala je nastup na svih 7 utakmica. Solo je izazvala skandal na Letnjim olimpijskim igrama 2016. kada je protivnice nazvala kukavicama i iz tog razloga je suspendovana 24. avgusta, a te godine se i penzionisala navodeći tu suspenziju kao ubrzavanje njene odluke.

Za kraj smo ostavili jednu devojku iz Kanade, a njeno ime je Adrijana Leon. Ovu prelepu plavušu publika trenutno  može videti na terenima širom Evrope pošto brani boje Vest Hema. Za reprezentaciju Kanade odigrala je 65 utakmica na kojima je postigla 19 golova.

View this post on Instagram

On my way ?

A post shared by Adriana Leon (@_adrianaleon_) on

NOKAUTIRAN: Poznati bokser se rasplakao jer mu je vatrena voditeljka “DALA KORPU”! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar