Lepotica skočila sa vrha vodopada i ostala paralizovana: Jedna GREŠKA prikovala ju je zauvek za stolicu

Verovala je da će skok biti uspešan ali ju je zauvek uništio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/danniharding

Dvadesetdevetogodišnja Britanka Dani Harding morala je da zatvori firmu za obezbeđivanje lokala i da se u potpunosti osloni na porodicu i prijatelje do kraja života nakon što je posle nepromišljenog poteza na odmoru ostala u invalidskim kolicima.

Nekada popularna i omiljena devojka otišla je 2018. godine na odmor sa prijateljima i sinom (13) u mestašce Glinet u Velsu u kojem se nalazi prelep vodopad.

Sa vrha vodopada u prošlosti su mnogi hrabriji meštani skakali i nikada se niko nije povredio, iako ispod površine vode postoje dve opasne stene. Dani se poslednjeg dana odmora odvažila da i sama skoči s visine od tridesetak metara. Prilikom zaleta nije uračunala i prostor od nekih metar-metar i po na litici koji se ne vidi kad trčite i to ju je koštalo paralize.

Umesto da uhvati daleko veći zahvat ona je potrčala samo 5-6 metara i kad je videla da je ispod litice deo sa stenama koji mora da preskoči u poslednjem trenutku je napravila veći odraz ali to je bilo nedovoljno. Samim tim, nije pala na predviđeni deo površine vode. Na dnu jezera udarila je kukom, doduše ne jako, o deo stene i počela je da jauče.

Imala je modricu, ali se nekako kretala narednih dana dok nije pala, Foto: Facebook printscreen/DanniHarding

Brzo su se okupili svi dole kod vode, ali Dani je uspela da ustane i krene da hoda. Bolelo je ali je hodala. Ipak, narednih dana je deo kuka toliko otekao da je morala lekaru koji je rekao da mora hitno na operaciju.

Dani je prošla tokom tri meseca kroz niz operacija, ali je bol bivao sve jači. Na kraju su joj saopštili najgoru vest – da će ostati paralizovana.

Od svega ipak nije želela da pravi predstavu sve do juna ovog meseca kada je čula da će još jedan dečak iz Velsa ostati paralizovan nakon što je pao na istom mestu.

“Osećala sam potrebu da se javno oglasim. Jedna greška, to što nisam pravilno procenila zalet koštala me je života u kolicima. Sama sam kriva. Bila sam nezrela. Nisam razmišljala o sinu. Sada, kad sam čula šta se desilo s tim dečakom ove godine, morala sam da ispričam svoju priču i upozorim ljude da ne gledaju mnogo klipove drugih na internetu koji ludački skaču. To su profesionalci. Molim vas, ne imitirajte ih. Proći ćete možda kao ja”, rekla je Dani.

Užas kakvog nema: Razočarani roditelji ostavili bebu na đubrištu jer NIJE dečak (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar