Zbog njega je sankcionisana: Taki otkrio šta zna o TAJNOM VIĐANJU Maje i Janjuša!

Nije joj dao da ide u stan koji je iznajmila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Sceenshot Instagram

Radomir Taki Marniković, otac bivše učesnice “Zadruge” Maje Marinković, uključio se danas u radio-emisiju Bore Santane, gde je uživo odgovarao na njegova pitanja.

Kako se u psolednjih nekoliko dana priča da se bivši ljubavnici Maja i Marko Janjušević Janjuš tajno viđaju, on je prvo prokomentarisao ove navode.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Koliko sam upućen, znam da je Maja stavila tačku, eto toliko ja znam. Ja njega nisam ni viđao, nisam se ni čuo”, rekao je Taki i dodao:

Foto: Screenshot Youtube

“Sve je to rijaliti igra, pa kako ko doživi, Maja je pravila scene koje nisu primerene, bio sam ljut. Ivana je pametna devojka, ona jeste pogrešila, ali njena mama će to da oprosti, upoznao sam njenu mamu s tim, zaljubila se, desilo se i šta ćemo”.

Taki je ispričao da je Maji zabranio da ide u stan koji je iznajmila kako bi se osamostalila, jer je pričala da će u njega da odvede Janjuša.

“Da li imaju slike? Ne mogu da tvrdim nešto što nisam video. Nigde nema dokaza! Maja je to rekla u prošloj emisiji, znao sam i da je otišla to veče da raščisti, ja sam joj rekao da krene novi putem, da je mlada i lepa”, prokomentarisao je Taki i dodao:

“Zato je Maja sankcionisana i vraćena na Avalu. Maja je izjavljivala da će ga dovesti u stan, da će živeti zajedno, sad je izašla, ali mi smo izgladnili odnose, pošto Maja hoće da se osamostali, onda je iznajmila stan”, ispričao je taki u emisiji “Radio Amnezija”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar