Snimio je hit “Malena”, imao BURNU VEZU sa Anom Mihajlovski, a evo kako danas izgleda Sandi Cenov! (FOTO)

Od skoro je ponovo aktivan na muzičkoj sceni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Pevač Sandi Cenov, koji je postao miljenik žena na vrhuncu slave devedesetih godina, bio je jedan od najtraženijih muzičara u regionu.

Sandi se proslavio hitom “Malena”, a u poslednjih nekoliko godina retko se može videti u javnostit.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dok su žene obletale oko njega, on je leteo za voditeljkom Anom Mihajlovski, o čemu je govorio i javno.

“To je stvorenje uz koje sam se jednostavno pitao zašto sam tu, kad sam znao da nema smisla. Znao sam šta se događa, ali jednostavno nisam mogao da pomognem sebi. Jedan poziv i jedan SMS u dva ujutro i Sandi seda u auto i ide za Beograd. Zabranjena, a slatka veza. Završilo se kao u film ‘Mi nismo anđeli’, kad se ljudi skupe dole, a ona baca stvari sa prozora. I na subaruu mi je hauba još dugo, dugo bila u znaku njenih štikli”, otkrio je Sandi za hrvatske medije jednom prilikom.

Ana Mihajlovski
ScreenShot Youtube

Cenov je sada već 14 godina u braku sa pravnicom Ilinom Ilić, s kojom ima dvoje dece, ćerku Zaru i sina Mikulu.

Njih dvoje su se zabavljali samo tri meseca kada su prijatelji za njega i nju organizovali bajkovito venčanje na Baliju.

“Nije to loše. Mi nismo ni znali da idemo na venčanje, mislili smo da idemo na večeru, a oni su nam to organizovali jer su pre toga sto puta pitali individualno i mene i moju suprugu da li bismo se venčali jedno sa drugim”, rekao je pevač tada.

Cenovu je Ilina druga žena, a pre nje bio je u braku sa hrvatskom misicom Brankom Bebić, koju je zaprosio na nesvakidašnji način – snimio je pesmu za nju “Žena budi mi ti” i otpevao joj je.

Venčali su se 1995, ali su shvatili da nisu jedno za drugo, pa su se ubrzo razveli.

“Poštujemo se kao bivši supružnici. Ne vučemo se, poput mnogih, po sudovima. Hvala Bogu”, izjavio je Sandi kada su ga pitali u kakvim je danas odnosima sa bivšom ženom.

U poslednjih nekoliko godina Sandi se ponovo aktivirao na muzičkoj sceni, snimio je nekoliko pesama, a njegovi fanovi i danas, kada ima 52 godine, smatraju ga opasnim frajerom.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar