Nedeljni horoskop od 10. do 16. avgusta: Ne gubite živce, dani pred nama su pikantni kao ljuta paprika

Obuzdavajte bes i strasti, krajem sedmice sve će biti lakše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/englishlikeanative

OVAN

Posao
Na poslovnom polju niste raspoloženi za timski rad. Jedino ako imate ženske saradnike možete ostvariti dobru kreativnu saradnju. Po svom starom običaju žurite da završite poslovne zadatke, ali u prvom delu sedmice nikako ne stižete da sve obavite. Zato se situacija na poslu bitno popravlja tokom sedmice i vi hvatate dobre poslovne prilike. Iskazujete svoj potencijal.
Čuvajte se pogrešnih odluka jer je ,Merkur u nepovoljnom aspektu ka Uranu pa zato imate slabu koncentraciju. Nemojte upadati u zamke sukoba jer su rasprave neminovne.
Ljubav
Mesec je u Biku početkom sedmice, u vašem drugom polju, i donosi vam beskrajan hedonizam kada je ishrana u pitanju. To znači i da možete sa voljenom osobom imati prave večernje gozbe. Na polju ljubavi niste ništa menjali, jer vam je sve dobro. Dogovori se ostvaruju, zajednički planovi takođe. I vi nemate primedbu. Međutim, u četvrtak obratite pažnju na moguće rasprave do kojih dolazi iz, obične gluposti. Takav sukob koji počinje bezazleno, može se pretvoriti u pravi ljubavni rat. Vaš vladar Mars je u kvadratu sa Plutonom, pa nemojte bes provlačiti kroz reči. Možda je bolje da taj dan odredite za odlazak u teretanu. Krajem sedmice možete opet uživati u ravnoteži i prijatnim razgovorima.
Zdravlje
Povedite računa o ishrani.

 

BIK

Posao
Početak sedmice nikako ne može da vam donese volju da radite. Nije da vam se ne radi, već niste baš raspoloženi za bilo kakve mentalne napore. Slaba koncentracija i želja za hedonizmom usporavaju vaše radne obaveze. Više ste napolju nego na radnom mestu. Sredinom nedelje Mesec je u Blizancima i pokreće vas u komunikaciji i akciji. Imate više uspeha sa saradnicima i bolji vam je fokus. Krajem nedelje bavite se složenim poslovnim zahtevima i zasluženo idete na vikend predah.
Ljubav
Odlično vam počinje sedmica kada su ljubavni aspekti u pitanju. Mesec je početkom nedelje u vašem znaku i donosi vam dobru energiju ljubavi i uživanja. Lepe teme, divni planovi. Sredinom nedelje možete izgubiti živce ako ne savladate svoju navalu besa. Niko ne može više da vas iznervira od vaših najbližih. Preporuka je da se fizički aktivirate, da biste izbacili ljutinu iz sebe. Kao što to obično biva u svim dnevnim bitkama, krajem nedelje dolazi do ravnoteže i vi možete dugoročno planirati porodične obaveze.
Zdravlje
Povedite računa o šećeru i ugljenim hidratima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Tačno je da ste predmet ogovaranja na poslu. Vi to i sami znate. Vaše izjave početkom sedmice direktno vas uvode u svađu sa kolegama. Čudne ideje i čudni potezi samo pojačavaju netrpeljivost u poslovnoj sferi. Potrebno je da iskoristite utorak i sredu i unesete novi optimizam u svoju glavu, pa i onda da ga širite oko sebe. Obratite pažnju na četvrtak, jer je to dan vulkanskog besa i ljutnje. Pokušajte da se balansirate jer ne možete pobediti. Krajem nedelje se posvećujete završetku započetih poslovnih projekata i vaša koncentracija je mnogo kreativnija.
Ljubav
Imate neodoljivu želju da budete voljeni i poštovani. Međutim napravili ste kompromis u odnosu koji je vezan za materijalna sredstva. Tako da je to relacija na kojoj se odvija ljubav ove sedmice. Sredinom sedmice možete imati eksplozivan sukob koji se brzo smiruje. Zato se brzo orijentišete ka porodici i obavezama koje prosto ne mogu da čekaju. Tako se krajem nedelje uvodite u balans u krugu porodice.
Zdravlje
Slaba koncentracija tokom sedmice, vodite računa u saobraćaju.

RAK

Posao
Ove sedmice u poslovnoj sferi možete očekivati dobru saradnju sa ljudima od kojih zavisi vaš posao. Tako da ste veoma otvoreni za savete, ali i finasijsku podršku. Zato ne dozvolite da vam dani protiču bez ostvarenja kratkoročnih ciljeva. Sredinom sedmice bolja komunikacija i još bolja saradnja sa nadređenima. Na kraju nedelje vaš vladar će biti u vašem znaku, pa se potpuno možete posvetiti privatnom biznisu ili ortačkom poslu.
Ljubav
Za slobodne pripadnike znaka Raka može se dogoditi ljubav krajem sedmice jer će Venera grliti Mesec u Raku. Nove emotivne veze na pomolu. Za one Rakove koji su u vezi ili braku, ovo je nedelja romantike, pažnje, nežnosti i posvećenosti porodici. Neće biti period bez stresa, daleko od toga, ali možete lako vratiti ravnotežu u odnos.
Lakši dogovori u vezi dece, škole i ostalih dugoročnih porodičnih obaveza.
Zdravlje
Povremene glavobolje.

LAV

Posao
Nemojte dozvoliti sebi osećaj nezadovoljstva, ranjivosti i nestabilnosti. Potrebno je da završite započete poslove da biste krenuli napred. Ne ostvaljajte ništa na čekanju, čak i onda kada nemate dovoljno koncentracije. Krajem sedmice je bolji poslovni period, zato imate napredak na poslu. Nemojte planirati nove poslovne poduhvate, jer Uran 15. avgusta kreće u retrogradni hod, pa vam ne dozvoljava nove poteze. Sve nove ideje ostavite za neki drugi period.
Ljubav
Uvereni ste da je ljubav mirna luka koja ne zahteva od vas preveliko ulaganje. Ova sedmica vas može demantovati u tome. Biće napora da napravite balans u odnosima sa partnerom. To vas dovodi u neraspoloženje, ali i u stanje besa. Pa u četvrtak možete imati žučnu raspravu kada su planovi i ciljevi u pitanju. Sve ono što vam je ne prihvatljivo “progutaćete” sa puno vode. Krajem sedmice ipak uspostavljate neki jalovi mir.
Zdravlje
Bez većih tegoba.

DEVICA

Posao
Nemate vremena za neodlučnost i nesigurnost. Ovo je sedmica velike odgovornosti i odlučnosti. Zato upalite svoje poslovne motore i upotrebite veštine koje imate. Povedite računa o ulaganju i finasijama. Nemojte uludo trošiti novac jer je potrebno da završite započeti poslovni projekat. Krajem sedmice pravite zajednički plana sa saradnicima na novom poslovnom anagažovanju.
Ljubav
Ovo je većim delom povoljna sedmica kada je polje ljubavi u pitanju. Sredinom nedelje nemojte iskočiti zbog nerazumevanja partnera prema vašim zahtevima. Niko ne ume da čita vaše misli. Potrebna vam je dobra komunikacija da biste održali balans u ljubavnim odnosima. Krajem sedmice bavite se dugoročnim planovima.
Zdravlje
Povremeni problemi sa stomakom mogu vas ometati u dnevnim obavezama.

VAGA

Posao
Vaš vladar je u znaku Raka, pa svim Vagama koje se bave privatnim biznizom donosi promenljivo poslovanje. Ovo je sedmica u kojoj možete ulepšati, renovirati ili obojiti svoj poslovni prostor. Nemojte unositi nove ideje, jer je Uran od 15. avgusta retreogradan i onemogućava da se sprovedu novi poslovni projekti. Međutim, vi možete poboljšati postojeći posao ili delatnost i tako uneti svežinu nove energije.
Ljubav
Potrudite se da provedete ovu sedmicu u skladu sa svojim željama. Neće biti jednostavno ali je ipak moguće. Poboljšajte komunikaciju sa partnerom. Izbegavajte nadmudrivanje i kritike. Krajem sedmice možete imati lep susuret, koji ima šansu da preraste u emotivni odnos.
Zdravlje
Vitalni ste, optimistični i dobrog zdravlja.

ŠKORPIJA

Posao
Radni elan vam je na zavidnom nivou, ali početkom sedmice niste timski igrač. Pokušavate sami da uradite sve što možete. Imate čudne ideje koje ne možete sprovesti u toku ovog perioda. Koncentracija vam nije na zavidnom nivou i zato u četvrtak, kada je Mars u kvadratu sa Plutonom, možete imati vulkansku erupciju besa. Odredite taj dan za šetnju ili odlazak u teretanu i tako potrošite ovaj nuklearni aspekt ljutine i agresije. Krajem sedmice imate svoj stari radni elan.
Ljubav
Vaši emotivni apetiti vrtoglavo rastu. Partner ne može ispratiti vaše zahteve. Čudno se ponašate i on ne može da isprati kad šta treba da uradi. Međutim, od sredine sedmice možete očekivati romantične i lepe trenutke sa partnerom. Svakako i bolju komunikaciju i rešenost da zajednički rešavate probleme koji su došli na red. Krajem nedelje potpuno ste posvećeni porodici i obavezama u svojoj kući. Pravite dugoročne planove koji su vam veoma značajni za sigurnost.
Zdravlje
Stomačni problemi mogu umanjiti kvalitet svakodnevnice.

STRELAC

Posao
Ova sedmica u mnogim poslovnim aktivnostima zavisi od vas. To ipak ne umanjuje vaše odlične veštine i lepu saradnju sa kolegama. Odgovorni ste i posvećeni poslu. Imate jaku motivaciju i ne odustajete od cilja. Jedino što vam može praviti problem jeste koncentracija koja je otišla “u crveno”. Niste fokusirani, jer vas ometaju druge ne poslovne obaveze. To se menja od sredine nedelje, pa možete imati konstruktivnu završnicu na poslovima koje obavljate. Kraj sedmice donosi napredak na poslu.
Ljubav
Partner je u odnosu na vas manje romantičan i indirektan. Vama to smeta u prvoj polovini nedelje. Zato i prelazite na ofanzivu komunikacije i izvlačite iz partnera romantiku i lepotu ljubavnog odnosa. Krajem sedmice možete očekivati posetu porodičnih prijatelja i ugodne trenutke u krugu porodice.
Zdravlje
Bez tegoba.

JARAC

Posao
Ništa vam neće promaći, iako ste usporeni u prvom delu sedmice. Manje ste koncentrisani i imate potrebu da menjate posao. Ništa od toga tokom ove sedmice, Uran kreće u retrogradni hod i otežava nove poslovne poduhvate. Zato je bolje da se držite rutine i proverenih poslovnih aktivnosti. Ovo je period kada je dovoljno da zadržite svoje pozicije i budete zadovoljni. Sreda je naročito povoljna da ostvarite dobre ciljeve i zadatke. Krajem sedmice bavite se privatnim stvarima.
Ljubav
Početak sedmice obećava mirne dane ljubavi. Ali nije baš tako tokom cele nedelje. Imate izazove na porodičnom planu. Potrebno je da se složite oko zajedničkih planova. Vi vučete na jednu, a partner na drugu stranu. Krajem sedmic,e posle dobre turbulencije u raspoloženju, nalazite ravnotežu u komunikaciji.
Zdravlje
Stabilno.

VODOLIJA

Posao
Specijalni saveti kada je posao u pitanju nisu vam potrebni. Dovoljno je da ne preterujete sa obavezama. Odlična saradnja sa kolegama daje vam osećaj stabilnosti. Nemojte meriti uspeh sa novcem mada će ga biti. Postarajte se da održite koncentraciju i fokus, jer jedan od vladara vašeg znaka kreće u retrogradni hod. Tako da od 15. avgusta nema potrebe da menjate ili radite nešto novo na poslu. Uran otežava nove projekte, ideje i zamisli. Ali to nije razlog da na postojećem poslu ne unapredite svoje veštine.
Ljubav
Kod vas su odnosi lepi, ali ipak čudni i komplikovani. Dodatni element iznenađenja donosi vam i retrogradno kretanje Urana u Biku. Vaš vladar donosi vam ponovljene burne emotivne reakcije. Možete imati dodatni pritisak od partnera koji ugrožava vašu slobodu. Svakako vam donosi uzbudljive promene i nagle pobune. Međutim, ovo je i vreme u kojem je potrebno da dođete do onoga koga želite.
Zdravlje
Prisutna napetost.

RIBE

Posao
Drage Ribe, vi ste na ivici pucanja. Osećate ogroman pritisak na poslu i to vam se nimalo ne dopada. Nepovoljan aspekt Merkura i Urana početkom sedmice usporava vaše ideje. Mentalna koncentracija je slaba i vi gubite pravac i fokus. Sreća je da se to menja krajem sedmice i vaša koncentracija se popravlja. Međutim, i dalje je savet da beležite svoje ideje, ali da ne preduzimate nikakve korake. Ovo je nedelja završetaka poslovnih planova da bi došli novi i sledeći. Mnogi poslovni projekti se mogu usporiti, ali to je samo da bi vi mogli da se konsolidujete.
Ljubav
Neverovatno je koliko možete da volite ljude, ali i da im date osobine koje realno nemaju. Uz malo razočarenja, ipak ova sedmica obećava romantične trenutke sa partnerom. ,Pogotovo krajem perioda ulazite u fazu dobrih razgovora i planova koji vam mogu obojiti dane koji dolaze. Budite usklađeni sa svojim željama koje bi trebalo da su realistične. Smanjite tenziju u načinu komunikacije sa sestrom ili bratom.
Zdravlje
Manje alkohola i cigareta.

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar