Novi FIJASKO Dragana Đilasa: Posle bojkota i rušenja Beograda, PROPALI mu i protesti u dijaspori (FOTO)

Pokušaj organizacije demonstracija u inostranstvu doživeo debakl

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscren

Lider SSP Dragan Đilas još jednom je doživeo potpuni fijasko u svom pokušaju da organizuje proteste protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ovog puta debakl je doživeo u dijaspori.

Naime, nakon što su iz srpske dijaspore stigle vesti da se naš narod u inostranstvu okuplja u sve većem broju i iskazuje podršku predsedniku Srbije i lideru SNS Aleksandru Vučiću u borbi za Kosovo, za očuvanje stabilne ekonomije, kao i u ratu protiv korona virusa, Đilas je pokušao da “udari kontru”, ali je doživeo debakl.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mediji u vlasništvu Dragana Đilasa preneli su vest da se u dijaspori šire protesti protiv predsednika Vučića, uz konstataciju da se “srpska dijaspora globalno okupila i podigla na noge”. Međutim, slike sa tih okupljanja su ih demantovale.

Na mnogim fotografijama može se videti da se na njima nalaze jedna ili najviše pet osoba, pa o velikom okupljanju ljudi nema govora i jasno je da je i ovaj Đilasov potez doživeo fijasko, baš kao i propali bojkot izbora i nedavni pokušaj rušenja vlasti u Srbiji huliganskim nasiljem ispred Skupštine.

Podsetimo, građani Srbije koji žive i rade u inostranstvu spontano ovih dana na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima drže transparente sa porukama podrške predsedniku Aleksandru Vučiću, a neki od njih razvijali su i srpske zastave.

Pariz; Foto: Facebook

Srbi su se okupljali bukvalno širom celog sveta, od dalekih Brazila i Floride, preko evropskih prestonica poput Pariza i Beča, sve do Moskve i Sankt Peterburga, kako bi ohrabrili Vučića da istraje u borbi za interese Srbije u trenutku kada su oni ugroženi više nego ikad u modernoj srpskoj istoriji.

“Podrška za Vučića”, “Majami voli Vučića”,  “Tbilisi je uz Vučića”… samo su neke od poruka na transparentima koje mahom drže mladi ljudi, devojke i mladići, pored znamenitosti gradova u kojima žive.

Slovenija; Foto: Facebook


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar