OTVORENO

Oluja je najveće ETNIČKO ČIŠĆENJE posle Drugog svetskog rata! Vučić poslao jaku poruku Hrvatskoj

predsednik Srbije rekao je šta misli o operaciji "Oluja"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju javnosti osvrnuo se još jednom i na proslavu godišnjice “Oluje” u Hrvatskoj i istakao da se radi o najvećem etničkom čišćenju posle Drugog svetskog rata.

“Žao mi je ako je bilo užasnih napada na Miloševića, u tome nisam učestvovao, ali da podržim, da Srbija učestvuje u proslavi Oluje… Na svako stratište ćemo da odemo, ali da kažemo da Oluja nije etničko čišćenje ili zločin, ja to neću da kažem. Možete da me smenite, za mene je Oluja najveće etničko čišćenje na tlu Evrope posle Drugog svetskog rata. Neka mi neko kaže ako zna neko veće. Šta smo dobili? Dobili smo to da Srbi nisu jedinstveni. Ja pozivam sve u Beogradu da se ne ponašamo kao oni, nemojte da nas terate da mislimo isto. Da slavim? Ja sam na groblju bio kada sam dobio gospodina Rajića, oca dvoje dece koje su stradali na Petrovačkoj cesti, meni je važnije što sam se setio to dvoje dece nego da se dodvoravam nečijim medijima”, kaže Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
On je naveo da će pomoći porodici i da su devojčica i dečak bili krivi samo zato što su Srbi.
“Ne pada mi ni na kraj pameti da to slavim”, podvukao je predsednik.

stiče da je na njihovm udarnim portalima mnogo tekstova koji pišu protiv njega, i dodaje da je to organizovano.

– Postoje mediji koji su svu hajku okrenuli protiv Srba i Srbije. Neverovatno je da su toliko opsednuti Srbijom”, rekao je VUčić dodajući da i u Srbiji postoje mediji koji misle da će biti više “in” ukoliko se dodvore zagrebačkoj čaršiji. Kako kaže, nije niti će pružiti podršku za taj čin.

– Srbiju nećete uspeti da uvlačite u proslavu “Oluje”. To što želite da kažemo da “Oluja”nije zločin, ja nikada neću reći. Možete mi glavu skinuti to neću reći. Za mene je to najveće etničko čišćenje na tlu Evrope – rekao je Vučić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar