Da vam se zgadi život! Uhapsili i vukli uplakanog čoveka koji nije hteo da ostavi ćerku na SAMRTI (VIDEO)

Žena od stresa pala u nesvest, sin hteo da se pobije s policijom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Rashid Abassi

Snimak uznemirujućeg sadržaja obišao je ceo svet prethodnih dana.

Na njemu se vidi jedan neutešni otac kako u društvu supruge i starijeg sina sedi kraj bolničkog kreveta u kojem mu se nalazi ćerkica na samrti.

U prostoriji su i policajci koji u jednom momentu nasilno kreću da ga odvajaju od ćerke i vuku po podu!

Na snimku je doktor Rašid Abasi (58) koji već 30 godina radi u bolnici u Londonu i kome je rečeno da će mu ćerkicu isključiti sa aparata za disanje jer više ne mogu da je spasu.

Otac to odbija da prihvati i ne dopušta policiji da ga odvoje od nje. U potpunom haosu, on plače na podu, supruga mu pada u nesvest a sin dobacuje policiji da će se potući s njima samo da ne odvedu oca.

Brutalnost policije u Londonu iz avgusta 2019. godine šokirala je ceo svet. Ne samo što su ga pred ćerkicom i porodicom uhapsili već su ga tretirali kao najgoreg kriminalca šireći mu noge i udarajući ga po kolenima kako bi se skupio i kako bi mu stavili lisice.

Abasijev advokat je već narednog jutra tužio i bolnicu i policiju jer je tokom ovog momenta doživeo i blaži infarkt. U narednih godinu dana zdravlje mu se nikad više nije povratilo na staro i pije masu lekova.

“Tretirali su me kao varvari. I to pred ćerkom koja umire. To im nikada neću oprostiti. Ovakav vid zlostavljanja neće proći nekažnjeno”, govorio je Abasi koji i pored stavljanja lisica nije želeo da pusti ćerkinu ruku.

Supruga je potom pojasnila da su sat vremena pre hapšenja dobili informaciju da će ćerku Zanaib skinuti s aparata pošto je njeno stanje takvo da je nemoguće dalje je lečiti.

Zanaib Abasi patila je od retkog genetskog Niman-Pik poremećaja i to od njene treće godine. Preminula je 16. septembra 2019. godine. Dakle, molba porodice da je ne skidaju sa aparata urodila je plodom i produžili su joj tada život na još mesec dana, ali tada je “isključena”.

Abasi se u međuvremenu još tuži sa bolnicom i policijom, budući da je četiri meseca zbog karantina i koronavirusa sve stajalo u sudstvu. On tvrdi da mu je zdravlje uništeno zbog tog dana i dve kobne odluke – prva, da se Zanaib isključi s aparata i ona druga, sat vremena kasnije, da on bude hapšen kao da je kriminalac.

Policija je u međuvremenu, videvši reakciju javnosti i političara, odmah pustila Abasija na slobodu, priznavši grešku prilikom hapšenja zbog prekomerne upotrebe sile.

Abasi nije odustao od tužbe i kako za sada stvari stoje, dobiće veliku odštetu od njih i bolnice.

Marija lopatom i rukama prokopala TUNEL da oslobodi sina iz zatvora, ali na jedno nije računala (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar