Miljana UZVRAĆA UDARAC Zoli: Dužan je 20.000 evra, izmislio je nasilje, on je mene terao da imamo odnose

Kulićeva je otkrila i na koje operacije ide i ko je mladić sa najnovijih fotografija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/M.Rafailovic

Srpska rijaliti zvezda Miljana Kulić ovih dana u centru je medijske pažnje zbog burnog raskida sa di džejem iz Dervente Lazarom Čolićem Zolom.

On optužuje Miljanu ovih dana za porodično nasilje, a Miljana za Objektiv otkriva njenu stranu priče.

“Sada ću sve da vam priznam. To se dogodilo tokom vanrednog stanja dok smo živeli u iznajmljenom stanu u Nišu. U sedam sati uveče na prozor je došao dečko koji je Lazaru doneo drogu, ja sam to uzela, platila, a onda otišla u toalet i zaključala se. Odmah sam pozvala mamu i sve joj ispričala. Ona mi je rekla da se smirim, da sačekam 5 sati i da dođem kući. Lazar je čuo da sam pozvala majku i mi smo tu posvađali, a onda je on izleteo iz stana. Ubrzo se vratio i tražio da ga pustim nazad u stan, ali ja nisam htela. Rekla sam mu da spava na stepeništu. On je onda zvao policiju i rekao da sam mu pocepala pasoš i da sam ga fizički napala. Policija je došla, a ja sam se iznenadila kada sam videla ogrbotine i pocepanu majicu. On je to namerno uradio, izmislio kako ne bi bio kažnjen, jer je bio na ulici za vreme policijskog časa. Tada sam dobila prijavu za nasilje u porodici koju je on objavio, a sutra imam ročište tim povodom”, priznala nam je Miljana, a potom otkrila da je Zola u dugovima “do guše”.

Foto: Screenshot/Instagram

“Ja sam čula od njegovih prijatelja da je dužan 20.000 evra. Založio je miksetu, sve što ima. On je sa mnom prekinuo vezu, jer nisam htela da plaćam njegove dugove. Sada pravi marketing od našeg raskida kako bi ušao u “Zadrugu 4″. Smešan je”, poručuje Miljana u svom stilu.

Kulićeva ovako komentariše to što je Zola optužuje da je nimfomanka.

“To su gluposti. Mi smo odnose imali na njegovo insistiranje. Ja sam se mnogo ugojila i toliko smo problema imali da mi uopšte nije bilo do toga. Ja sam želela da se on promeni, da se ponaša normalno. On se probudi u 3, neće da uradi ništa po kući. Kaže: ‘Je l’ sam ja tvoj rob?’ Ja bih sve kućne poslove radila da je on nešto radio, lenčuga”, pobesnela je Miljana.

Foto: Screenshot Instagram

Poznata Nišlijka nedavno je otkrila da će podvrgnti liposukciji i smanjenju usana. Međutim, ipak u planu ima samo jednu intervenciju.

“Bila sam na konsultaciji za liposukciju i doktor mi je rekao da ja imam više vode u organizmu, nego sala i da moj problem mogu da rešim bez operacije. Potrebno je samo da se zdravo hranim i da unosim što više tečnosti, a to radim već četiri dana. Odlično se osećam i po garderobi vidim da sam počela da mršavim. U subotu idem da smanjim usne. To je operacija pod totalnom anestezijom”, otkriva Miljana, koja nakon te intervencije ide u Hurgadu sa porodicom, a potom u “Zadrugu 4” za koju je već potpisala ugovor sa televizijom “Pink”.

Foto: Screenshot Instagram

Novi dečko?

Nismo mogli da je ne pitamo za lepog dečka koji joj pravi društvo na fotografijama koje je danas objavljivala na svom Instagram profilu.

“Taj dečko je Luka, on je učestvovao u “Pinkovim zvezdama” i u “Parovima”, a sada ulazi u “Zadrugu 4″. Došao je u Niš da se upoznamo, jer mu se sviđam u svakom smislu. Biće nekoliko dana kod mene u gostima. Dobar je, kulturan i pozitivan dečko”, rekla nam je Miljana, koja ne isključuje mogućnost da joj baš Luka bude sledeći dečko.

D.P.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar