Zvezda zna: Ovo je MNOGO VAŽNO za Ligu šampiona: Na Marakani navijaju za Barsu i Juventus!

Da bi Zvezda preskočila uvodno kolo i krenula od drugog, biće joj potrebno da Napoli i Lion ove nedelje ispadnu u osmini finala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Dusan Milenković

U Crvenoj zvezdi će se sa velikom pažnjom pratiti predstojeće utakmice najjačeg takmičenja.

Srpski šampion će do subote uveče saznati kada će početi učešće u kvalifikacijama za LŠ – od prvog ili drugog “kruga”. Da bi Zvezda preskočila uvodno kolo i krenula od drugog, biće joj potrebno da Napoli i Lion ove nedelje ispadnu u osmini finala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lion će u petak u Torinu braniti protiv Juventusa prednost iz prvog meča (1:0), a Napoli će dan kasnije igrati protiv Barselone na Nou Kampu, nakon što je u prvom meču odigrao nerešeno (1:1).

Ako favoriti, Juve i Barsa, ostvare pobede i uđu u četvrtfinale, crveno-beli će zaigrati kvalifikacije od drugog kola, zakazanog za 25. i 26. avgust.

Foto/e-stock/Dušan Milenković

U suprotnom, Zvezda će početi borbu za Ligu šampiona od uvodne runde, 18. ili 19. avgusta. Crveno-beli će u svakom slučuju biti povlašćeni u tim fazama žreba, pa je već poznato i ko su im mogući rivali.

U prvom krugu, to su za sada Đurgarden, Linfild, Budućnost, Flora, Dinamo Brest, Riga, Konahs Ki, Ki Klaksvik, Evropa, Celje,Ararat, Kups, Rejkjavik, Tirana, Sileks i Florijana.

U drugom krugu potencijalni protivni Stankovićeve ekipe su Šerif, Kluž, Ferencvaroš, Dandalk, Slovan Bratislava, Suduva, Omonija, Fola Eš, Dinamo Tbilisi, Sarajevo…

Žreb za prvu rundu zakazan je za nedelju.

Tribine ZATVORENE, ali ulaznice se puštaju u PRODAJU: Zvezda “otvara vrata” Marakane (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar