Ferrari za osam osoba! Najbrža limuzina na svetu traži kupca (VIDEO)

Pošto je uvezen u Australiju iz Velike Britanije, dospeo je u ruke kreativnih majstora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Youtube / Lachlan Quayle

Samo su mašta i mehaničarsko umeće ograničavajući faktori u poslu pretvaranja nekog fabričkog četvorotočkaša u luksuznu limuzinu.

Ekipi koja je preradila Ferrari 360 Modena nije nedostajalo ni jedno ni drugo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pošto je uvezen u Australiju iz Velike Britanije 2012, dospeo je u ruke majstora koji su u njemu videli nešto više od supersportskog automobila.

Jedinstven u Australiji

Ferrari je u jednoj radionici najpre presečen napola, da bi zatim dobio novu, alimunijumsku šasiju i dodatne panele karoserije od istog materijala.

Pozadi su ugrađena atraktivna vrata koja se otvaraju nagore i nastala je VIP limuzina za koju tvorci tvrde da je jedina takva u Australiji!

U ovaj Ferrari sada može da se smesti osam osoba, a putnicima su na raspolaganju pogodnosti kao što su dva TV-a, moćni audio-sistem, ambijentalno osvetljenje i mini bar.

Motor je ostao nepromenjen, 3.6-litarski V8 koji isporučuje 400 KS, ali je sada uparen sa novim menjačem iz modela Subaru Liberty GT.

Ferrari 360 Modena Limo se trenutno prodaje na sajtu Car Sales po ceni od 399.999 australijskih dolara (oko 242.000 evra), a prešao je 65.000 kilometara.



Izvor: B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar