Milošević: Apsolutno me NE ZANIMA šta u Zvezdi misle o našoj utakmici u Kruševcu (VIDEO)

Savo Milošević najavio je video-konferencijom utakmicu 2. kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube

Trener crno-belih odgovarao je na pitanja novinara koji su ih postavljali preko portparola Partizana, Biljane Obradović.

Milošević je u uvodu rekao za predstojećeg rivala da u Novom Pazaru bilo koja ekipa teško pobeđuje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Vrlo slična onoj koju smo igrali pre neki dan. Ali to smo znali. Više puta sam ponovio pre početka, da nas čeka težak posao u Kruševcu i Novom Pazaru. Prva je prošla, čeka nas još jedna i manje-više ista priča. Verujem da će veći deo zavisiti od nas, samo se nadam da ćemo ovog puta bolje ući u meč”, kazao je on.

Situacija u vezi sa povredom Lazara Markovića je bolja.

“Lazar je dosta bolje, na svu sreću znamo da nije ozbiljna povreda. Dobio je jak udarac, videćemo za par dana dok spadne otok, da uradimo magnetnu rezonancu. Neće biti u sastavu, a videćemo i da li će Denis Stojković moći da igra, jer čekamo papire svakog minuta”.

Milošević nastavlja o ključnim segmentima u predstojećoj utakmici.

“Bitno i ključno za ovu utakmicu, videli ste da smo imali dosta problema u Kruševcu, biće ono šta ćemo mi raditi na terenu, naša trka, naša agresija. U odnosu na utakmicu u subotu, očekujem nešto svežije vreme. Trka nije bila dobra u prvoj utakmici, verovatno su noge još bile teške, ali nisam očekivao u toj meri. Moramo da popravimo dosta stvari, ako želimo pozitivan rezultat”, kaže Savo.

Nakon prvog kola, bilo je dosta burno u medijima između večitih rivala, pre svega zbog dosuđenog jedanaesterca Partizanu u završnici susreta protiv Napretka.

“Ima mnogo stvari, pre svega bi svako morao da radi svoj posao, a to je objektivno jako teško u ovoj našoj državi. Što se tiče saopštenja Crvene zvezde, ja sebi nikada nisam dozvolio da komentarišem bilo kakvo dešavanje na utakmici Crvene zvezde, pa me u ovoj situaciji apsolutno ne zanima šta oni misle o utakmici koju smo mi igrali”, odlučan je Milošević.

Abdulaj Sise bio je na probi u Partizanu, međutim, nije potpisao ugovor sa beogradskim klubom, ali je ostao u Superligi Srbije, budući da je dogovorio saradnju upravo sa Novim Pazarom.

“Novi Pazar ga je doveo zbog mog mišljenja koje sam im dao o njemu. On ima kvalitet da igra u Partizanu, ali opšte je poznato da imamo ograničeni broj stranaca. Drago mi je da je ostao u našoj ligi”, izjavio je Milošević.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar