Jelena Pešić priznala: Marko Miljković ne može da mi parira, PONIŽAVAJUĆE mi je da me spajaju sa njim

Dopada joj se kao prijatelj, ali ne bi volela da joj bude partner

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Youtueb

Bivša zadrugarka Jelena Pešić gostovala je u emisiji “Zadruga narod pita” gde je iskreno rekla šta misli o Marku Miljkoviću.

Mnogi misle da se Jeleni Marko dopada u emotivnom smislu, dok ona sve vreme tvrdi da ga gleda kao prijatelja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jelena je rešila da stavi tačku na sva nagađanja i prizna šta zaista misli o Miljkoviću kao potencijalnom momku.

“Drago mi je da vas vidim zajedno kao na početku Zadruge, Gagija bih pozdravila, sve što je radio ranije u životu ne podržavam. Sada je okej. Jelenu bih pitala nekoliko stvari, bez namere da je povredim, lepa je i vaspitana devojka. Jesi li videla svog brata Mensura? Smetalo mi je to tvoje “moj drug Bora, moj drug Mensur”. Živela si jedan ozbiljan život, pokazali su ti se kao prijatelji, to nije ozbiljno. Tvoje prijateljstvo sa Markom Miljkovićem, od 20 dana? Strašno si se uvredila kad ti je Marko rekao da nisi mogla, jer da si mogla ti bi uradila. Misliš da bi Marko dozvolio da se ti igraš sa Luninim mozgom, a on da sedi i da gleda? Ako on to ne dozvoli, onda to ne uspe. Ti si pesmu otpevala, i on ti je stavio do znanja da ne treba, ti si se povukla. Luni i Marku nije trebao niko da se oni uhvate za nikog, oni sami povlače pažnju”, govorila je gledateljka koja se uključila u emisiju.

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

“Videli smo se dok su on i Mina bili zajedno. Došli su kod mene, koliko smo stigli videli smo se. Mi smo tamo zatvoreni, moramo da se oslonimo jedni na druge. I sa Borom sam se videla i čujemo se. Oni su meni drugari. Ja sam mislila da ćemo se Marko i ja družiti, što da ne. U pravu ste, ja se vežem za ljude, pa ih branem. Ispostavi se za neke drugare da su nazovi drugari. Ja da sam mogla, mogla sam, ali nisam htela. Pa i Luna je sama rekla Jelena da je htela mogla je da se igra sa mojim mozgom. Ona je bila toliko emotivno slaba, svi su mogli da utiču na nju. Ja to nisam htela da dozvolim sebi. Ne znam da li se neko pitao zašto mene pominju? Ja u tom trenutku nisam tražila reč. I meni je više muka. Morala sam i ja da odreagujem, i da budem drska, i to minimalno. Marko mi prija kao drug, ali mi ne prija, ponižavajuće mi je da me spajaju sa njim kao ljubavnim partnerom. On nije tip mog muškarca, koji bi mogao da mi parira. Iritirajuće je to bilo. Ja nisam ušla zbog nekog, od večeras mislim da su oni mene pikirali. Gagi je izneo svoje mišljenje”, rekla je Jelena.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar