Mensur progovorio o RASKIDU sa Minom: Dečko Teodore Džehverović je bio samo kap koja je prelila čašu!

Ovo je za njega neoprostivo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški pre par dana raskinuli su svoju emotivnu vezu koju su započeli u rijalitiju “Zadruga”.

Dosta se spekulisalo o razlozima prekida njihove romanse, pa je jedan od potencijalnih razloga i taj što je Mina na Instagramu lajkovala sike košarkaša Nina Čelebića, inače dečka pevačice Teodore Džehverović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mensur je večeras u emisiji “Zadruga – Narod pita” prokomentarisao ove navode i otkrio detalje njihovog rastanka.

foto:ScreenShot/Instagram

“Mi jesmo nastavili vezu napolju, sve je bilo dobro do jednog trenutka. Dok nije došlo do nesporazuma, i onda smo raspravili o nekim stvarima. Zadnja stvar koja se dogodila… Nije bilo dopustivo da se to dogodi posle svega što smo prošli, s obzirom da svi znamo kakvi smo po nekim pitanjima. Nakon naše veze, imam pravo da radim šta hoću, iako ne radim ništa konkretno. Ne možemo da se razumemo i ne slušamo se dovoljno”, rekao je Mensur.

“Da li je jedan od ključnih problema to što si video da lajkuje slike drugih muškaraca?”, pitao je voditelj.

“Govori se dosta o tome, to je nedopustivo. Lajk kao lajk je glupost, ali ružno je. U tim momentima ja ništa nisam radio, ali nije to razlog našeg raskida. Mi smo o tome raspravili, jer meni nije bilo jasno pored mene ovakvog. Voli ona mene, volim ja nju, to nije sporno. Mogu reći da se raskid desio zbog njene nepažnje. Mina je mom telefonu imala pristup i ja sam njenom, nisam se bunio, niti sam lajkovao, niti pratio. Kada sam video da je lajkovala sliku dečka Teodore Džehverović, samo sam se zapitao čemu to, za to nema opravdanja”, rekao je Mensur.

Na pitanje šta mu je Mina rekla kada ju je upitao zašto je lajkovala Ninu fotografije, Mensur kaže:

“Listala je i lajkovala. Šta je u njenoj glavi, ne mogu da joj ulazim u psihu, ne mogu da tumačim šta je htela time da postigne. Šta je bilo, dok smo mi bili u vezi, ja ne znam ni kad je to bilo. Ja sam je pitao čemu potreba za tim, ali nema odgovara: ,”Eto, lajkovala sam”, i ja tu nemam šta da joj kažem. To je bio odgovor, sad šta je htela time, to samo ona zna. Svaka čast svakom, on je momak sportista, on je u vezi srećnoj”, rekao je Mensur.

Detaljnije o ovoj temi pogledajte u sledećim video prilozima.

 



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar