SIDE FRENCH manikir: Elegantan i efektan trend koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim (FOTO)

Kad poželite nešto drugačije i letnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Screenshot/Instagram/bellajessnails/riajadenails

Lepi, negovani i uredni nokti, ukras su svake šake. Zato i ne čudi što se veliki broj dama odlučuje za francuski manikir kao izbor, jer su mnoge složne u tome da ruke izgledaju najurednije sa ovakvim dizajnom noktiju.

Tokom sezona, razvile su se različite varijante ovog trenda. Dugini nokti, french u boji, samo su neke od varijacija na temu. Baby boomer, ombre, sve su to načini da postignete taj nežan i elegantan, uredan izgled.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Side french je najnovije “unuče” francuskog manikira a može se raditi i u drugim bojama. Lak je za izvedbu pa ovako nešto možete pokušati i kod kuće.

Bazna boja je uglavnom u nude paleti, odnosno boji mesa ili u svetlijim braon nijansama. Vrh se radi belom ili bojom po izboru ali i ovde imamo dve varijacije.

U prvoj, rade se i zanktice i spajaju sa vrhom.

U drugoj, boji se samo jedna strana nokta, bez spuštanja a dozvoljene su i prave linije.

Na vama je da izaberete ono što vam najviše odgovara. Ovog leta, u modi su i metalik lakovi, pa možete pokušati i sa takvim varijantom.

Za one koji vole šljokice, ovako nešto se može uraditi bez preterane preciznosti što naravno, u ovom slučaju, nije nikakav minus.

 

View this post on Instagram

 

Living & Loving for this look! I used two new @sally_hansen Mega Strength polishes: She-Ro and Wild Card, along with their base hardener and Mega Strength Top Coat! She-Ro was amazingly creamy and opaque in one coat without being thick. I did notice a couple patchy spots on a couple nails so I gave everyone two coats for good measure, felt great on the nails! What do you think about delicate and simple side frenchies?! ??? . . . #sallyhansen #sallysquad #sallymade #notd #lookbook #sidefrench #frenchmani #minimalnailart #simplicity #glitter #glitternails #ootd #fotd #getitgirl #slaygirlslay #nails2inspire #clawgasmic #nailicious #nailartaddict #iheartnailart #nailartofficial #nailstagram #nailfun #nailfeed #nailitdaily #nailpromote #nailpromagazine #nailsoftheday

A post shared by Alison ? (@apolishedcolleen) on

Pokušajte i sa dizajnom gde je jedna strana nokta providna. I ovo je jedan od popularnih trendova ovog leta.

Ili se odlučite za noktiće u duginoj boji. Lepo, letnje, veselo.

Ukolioko želite malo da “začinite” stvari, izaberite manikir u drugoj boji sa spuštanjem do zanoktica. Za ovo je ipak potrebna stabilna ruka, pa ovako nešto bolje da radite u salonu.

 

View this post on Instagram

 

NEON SIDE FRENCHIES? @the_gelbottle_inc Pink Fairy & Biab18 @navyprotools for prep

A post shared by Nails by Joey (@nailsbyjoey_) on

U nastavku pogledajte još neka rešenja. Možda vam daju ideju za vaš sledeći manikir.

 

View this post on Instagram

 

Side French ✨? #sidefrenchnails #2020nails #newtrendnails #nailsofinstagram #nailtech #pinknails #babypinknails #rgvnails

A post shared by ?Welcome Beautiful? (@_selinasbeautystudio_) on

 

View this post on Instagram

 

care bear inspired ❤️?? #coffinnails #hearts #sidefrenchnails #longnails #nails #nailsofinstagram

A post shared by @ dipped_byvik on

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar