Posle Kanjeovih SKANDALOZNIH objava, oglasila se Kim: Nikad nisam javno govorila o tome… (FOTO)

Obratila se javnosti posle svega što je napisao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što je njen suprug Kanje Vest pišao svašta na društvenim mrežama, oglasila se Kim Kardašijan.

On je, između ostalog, naveo da je pokušavao dve godine da se razvede od Kim, kao i da su ona i njena majka (a njegova tašta) pokušale da dođu u Vajoming sa dva doktora kako bi ga hospitalizovale, jer su “zabrinute za njegovo mentalno zdravlje”. Osim toga, Kim i Kris Džener nazvao je “belim rasistkinjama”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tvitovi su ubrzo obrisani, zajedno sa onim u kojem tvrdi da je Majkl Džekson ubijen.

Sada se ovim povodom oglasila i Kim, koja je na Instagramu navela da nije lako živeti sa osobom koja ima bipolarni poremećaj.

Foto: Screenshot Instagram

“Kao što mnogi od vas znaju, Kanje ima bipolarni poremećaj. Svako ko ima ovo ili ima voljenu osobu koja to ima, zna koliko je komplikovano i bolno razumeti to. Nikada nisam javno govorila o tome koliko je ovo uticalo na nas kod kuće, jer sam zaštitnički nastrojena prema svojoj deci i Kanjeovoj privatnosti kada se radi o njegovom zdravlju. Ali danas osećam kao da treba da prokomentarišem”, napisala je Kim u okviru storija na Instagramu i dodala:

Foto: Screenshot Instagram

“Razumem da je Kanje predmet kritika zbog toga što je javna ličnost i njegovi postupci mogu da izazovu burne reakcije i emocije. On je sjajna, ali komplikovana osoba koja se nosi sa pritiskom, koja je iskusila bolni gubitak majke i mora da se suočava sa svime što nosi bipolarni poremećaj koji ima. Oni koji su bliski sa Kanjeom poznaju njegovo srce i razumeju da se njegove reči nekad ne slažu sa njegovim namerama. Život sa bipolarnim poremećajem nije ga sputao u ostvarenju njegovih snova i kreativnih ideja, bez obzira na to koliko velikim se oni činili. To je deo njegove genijalnosti.”

Foto: Screenshot Instagram

Zatim se obratila i medijima i zamolila ih za razumevanje.

“Najljubaznije molim medije i javnost za privatnost i razumevanje, koji su nam potrebni da bismo prevazišli ovo. Hvala onima koji su iskazali zabrinutost za Kanjeovo zdravlje i onima koji nas razumeju. Sa ljubavlju, Kim Kardašijan Vest”, piše na njenom storiju.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar