Zavirite joj u torbu i saznajte kakva je ličnost: Sadržaj tašne otkriva mnogo o ženi

Torbe su neizostavni deo ženskog imidža i dosta govore o karakteru svake žene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay/StockSnap

Osim što su modni dodatak i što je bitno da se uklope u ostatak modnog izgleda žene, zaista su često i vrlo praktične.

U njima možete poneti stvari koje su vam neophodne i koje koristite i kad izađete iz kuće, mada ima i onih žena koje se ne razdvajaju od mnogih stvari koje im ničemu ne služe kada se nađu van kuće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U zavisnosti od toga kakve torbe vole da nose i šta je njihov sadržaj, Ketrin Ajsman je u hit-knjizi “Kako proceniti ženu prema torbi” objasnila 40 tipova svrstanih u četiri glavne kategorije.

Minimalizam

Žene koje se savršeno dobro organizuju.U njihovoj torbi se nalaze novčanik, ključevi, mobilni i sunčane naočare, naravno – ako je to potrebno. Predmet koji nema svrhu neće se naći u njihovoj torbi. Tačno znaju gde se šta nalazi i izuzetno su organizovane i u životu.

Foto/Pixabay/zannfauz

Kreativna

Torba koju najbolje opisuje izraz “rupa bez dna” pripada kreativki. U njenoj će se torbi naći svašta – od parfema i raznih beleški do grickalica i flašice vode. Kreativke obično biraju torbe jarkih boja kojima pokazuju pristupačnost.

Foto/Pixabay/StockSnap

Pomoć uvek pri ruci

Ona zna da je život pun iznenađenja i spremna je za njih. U torbi nosi puno stvari, a svaka ima svrhu, bila to četkica za zube, punjač za mobilni, krema za sunčanje ili lak za popravljanje oguljenog nokta.

Foto/Pixabay/Free-Photos

Brižna prema svima

Kad vam zatreba flaster ili lek protiv bolova, obratite se brižnoj dušici. U torbi uvek ima predmete koji bi mogli zatrebati drugima. Jako su osećajne pa vole da uz sebe imaju i knjigu koja ih vodi u svet mašte.

Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar