Novi detalji o iPhone 12: RAM memorija i kapacitet baterija (VIDEO)

Stvar o kojoj se posebno priča jeste dizajn

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Youtube printscreen

Apple je nedavno najavio svoj novi model telefona, iPhone 12, a čini se da svakih nekoliko dana saznajemo ponešto novo. Pa, evo sveže porcije vesti o ovom uređaju.

Najnovija beta verzija iOS 14 sugeriše da će biti dostupne “Super Slo-Mo” (Super Slow Motion) opcije za snimanje u 4K rezoluciji.

Obe verzije 4K snimanja (120 i 240 FPS) najverovatnije će se koristiti za usporeni video. Ne bi trebalo da očekujemo da će 4K 240 FPS biti dostupan za normalne snimke. 4k 120 FPS i dalje je mogućnost.

Retro dizajn

Stvar o kojoj se dosta priča jeste dizajn. Izgleda da se, nakon dosta vremena, koncept približava onome kako je iPhone 4 izgledao.

Što se razlike u dijagonalama ekrana tiče, dok iPhone 12 dolazi sa dijagonalom od 5.4 inča, Max i Pro sa 6.1 inč, iPhone 12 Pro Max je znatno veći i imaće dijagonalu od 6.7 inča.

RAM memorija

Međutim, ni to nije sve što Apple vraća iz prošlosti. iPhone 12 i iPhone 12 Max će, po svemu sudeći, imati 4 GB RAM-a. Bez obzira na to što je RAM memorija ovog kapaciteta znatno efikasnija kod iOS nego kod Android operativnog sistema, zahtevnijim korisnicima bi dodatna snaga mogla da nedostaje.

Tako je Blejn Kertis, Barklizov analitičar, još ranije objavio kako veruje da će modeli iPhone 12 Pro imati 6 GB RAM-a, dok će iPhone 12‌ imati 4 GB RAM memorije.

Kapacitet baterije

Kako za sada izgleda, na osnovu onoga što piše portal MacRumors, ovo bi mogli biti kapaciteti baterija:

– Apple ‌iPhone 12‌: 2227 mAh
– Apple ‌iPhone 12‌ Max: 2775 mAh
– Apple ‌iPhone 12‌ Pro: 2775 mAh
– Apple ‌iPhone 12‌ Pro Max: 3687 mAh



Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar