Žene otkrile u kojim sve SPOREDNIM stvarima više UŽIVAJU od samog odnosa

Najveće zadovoljstvo nije u samoj penetraciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/cookie_studio

Ustaljeno je verovanje da je penetracija tokom seksa ono što je ženama najbitnije i da je to ono što na najbolji način može da ih zadovolji.

Međutim, postoji dosta sporednih stvari koje prethode seksualnom činu, ili koje su dopuna samom seksualnom odnosu, a one su mnogim ženama dosta važnije.

Neke žene čak i ne mogu da postignu orgazam ukoliko su uskraćene za određene stvari koje im pružaju najveće zadovoljstvo.

Prema rezultatima istraživanja iz 2017. o seksu, samo 18 odsto žena reklo je da može redovno da postigne orgazam samo vaginalnom penetracijom.

Foto/Pexels.com/MarxIlagan

Stimulisanje klitorisa daleko je efikasnije za zadovoljstvo, ali sve je to u drugom planu u odnosu na seks, prenosi Metro.

Nekoliko žena je podelilo koje su to stvari i momenti u kojima najviše uživaju, a da to nije penetracija i sam seks.

Džejn (26): Za mene je to rast uzbuđenosti pre seksa, posebno kada je reč o novim partnerima. Volim osećaj adrenalina kad nekako znate da će se nešto dogoditi i zaista vas privlači ta osoba, a onda ona polako stavi ruku na vašu nogu, a vi jednostavno znate što sledi.

Vanesa (23): Uglavnom je to dodir. Ruka vašeg partnera na bedru ili oko struka je najbolji afrodizijak.

Helen (24): To je definitivno stimulacija bradavica, ugrizi za vrat, bilo šta što uključuje dodirivanje mojih grudi. Neverovatno je dobar osećaj kada osetim dodire i poljupce kada sam uzbuđena i naročito osetljiva.

Dalija (49): Oralno mi je bolje nego penetracija, odnosno, stimulacija klitorisa.

Foto/Pixabay/StockSnap

Ema (30): Oralni seks je definitvni ono što me najviše uzbuđuje. A i dobro ljubljenje je veoma potcenjeno.

Odri (23): Verovatno je za mene to kada u startu zadržiš jedan poljubac duže nego inače. A takođe i bilo koji trenutak kada se dogodi nešto nespretno pa se slatko smejete tome.

Liz (27): Iskreno, više volim sve druge stvari nego klasičnu penetraciju penisa u vagini. Ljubljenje (posebno ljubljenje u vrat), dodirivanje tela, zadirkivanje i povećavanje uzbuđenosti. Uz to, sviđaju mi se pomalo nastrane stvari, a oralni seks mi je bolji nego penetracija.



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar