Bruka i sramota: Jutjuberke sa simptomima korone šetale i vrištale od sreće po zabavnom parku (VIDEO)

Skandalozno ponašanje žena koje nisu marile za očito loše zdravlje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/The Crazy Disney Lady

Samo što je otvoren čuveni “Disney world” na Floridi, dve jutjuberke otišle su da snime video koji bi potom, prema njihovim nadanjima, postao viralan.

Sve je to bilo lepo zamišljeno da su jutjuberke bile normalnog zdravlja – A NISU. Zbog toga juče i danas dobijaju čak i pretnje, a ogromna većina pratilaca napala ih je sa svih strana.

Jutjuberke su se snimale dok luduju po parku, iako su mrtve hladne usred akcije govorile i da osećaju bol u stomaku i grlu. Kako bi zamaskirale neviđenu glupost koju su pravile, one su se žalile na alergijske reakcije.

Njihov lajv strim trajao je šest sati u petak i skoro pet sati u subotu. Sad sledi ono najgore – tokom lajva su kašljale i povraćale, a gledaoci tvrde i da se moglo primetiti da imaju kratak dah!

Uprkos svemu, nastavile su sa posetom parku, samo da bi imale što više pratilaca i lajkova.

“Baš nešto razmišljam o tome kako nisam mogla na sahranu svoje majke, ali očito neki mogu u Disney World”, “Dve jutjuberke su otišle u medicinsku ustanovu sa simptomima koronavirusa (za koje su one tvrdile da je alergija), odbile su da idu u bolnicu kako im je preporučeno a u parku su ih pustili sa ovako lošim zdravljem?”, samo su neki od komentara na Tviteru, dok su komentari ispod videa na Jutjubu, gle čuda – isključeni.

Za sada nije poznato da li su se jutjuberke testirale na COVID-19 i čime su tačno njihovi simptomi bili izazvani.

Sebična blogerka ugrozila život poslednjeg begunca od Staljinove vlasti! Sada Rusi drhte zbog nje (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar