Napustila muža i četvoro dece zbog BESKUĆNIKA: Pred venčanje s njim stigla ju je najbrutalnija KARMA

Imala je sve što se moglo poželeti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/louisemorecombe

Luiz Morkomb (37) imala je idealan brak i lep odnos sa četvoro dece kada je sredinom 2017. godine iznenada napustila taj život zbog jednog beskućnika. Tri godine kasnije oni su se verili, da bi ona prošle nedelje iznenada preminula.

Luiz je 2017. upoznala Stjuarta Džonsa (41) na trećem spratu lokalnog parkinga. Ležao je umotan u neku staru ćebad i sa flašom vode kraj sebe. Luiz je tu jednom parkirala auto i slučajno započela priču s njim.

Za tili čas prepoznala je u njemu “srodnu dušu” i ponudila mu pomoć. Prvo u obliku osnovnih potrepština, a onda i finansijsku. On je sve odbio, ali je želeo da ponovo vidi nju.

U roku od dva meseca, ova Britanka već je prelomila da će zbog njega napustiti dosadašnji život i okrenuti leđa mužu i deci zbog Stjuarta. Iznajmila je stan i počeli su da žive zajedno. Ove godine Stjuart ju je zaprosio. U isto vreme kad je našao solidan posao u jednom kafiću. Rekla je “da”.

Luiz i Stjuart, Foto: Instagram/louisemorecombe

Nekoliko sati pošto će i deca saznati da im majka ponovo staje na “ludi kamen” ona je preminula!

Doktori su rekli da nije bila bolesna, niti zaražena COVID-19 virusom, dakle u pitanju je bila prirodna smrt.

Prijatelji su ostali u šoku pošto je Luiz bila voljena, ali bilo je i onih koji su rekli da ju je stigla karma jer je imala predivan život, supruga koji ju je obožavao i decu koja joj nikad nisu oprostila što ih je napustila.

“To se tako ne radi. Svi smo je voleli, ali smo joj i govorili puno puta da se to tako ne radi. Povredila je najbliže zbog jednog nepoznatog čoveka u kojeg je bila ‘tinejdžerski’ i nepromišljeno zaljubljena”, rekli su neki prijatelji koji su želeli da ostanu anonimni.

Preko dana popravlja kola, ali gazda ne zna šta se noću dešava: KOLEGE je mole da SAČUVA tajnu (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (1)

Ostavite komentar