VERUJE da je ovo samo doviđenja: Na Maksimiru PONOVO traže trenera (FOTO)

Jovićević je smenjen nakon poraza od Rijeke 2:0, a prvi tim je vodio od 22. aprila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/youtube printscreen

Igor Jovićević nije se dugo zadržao na klupi Dinama iz Zagraba. Hrvatski fudbalski šampion i trener sporazumno su raskinuli ugovor, saopšteno je na sajtu kluba. Jovićević je smenjen nakon poraza od Rijeke 2:0 u prvenstvu Hrvatske, odnosno posle samo tri pobede u sedam utakmica koliko je sedeo na klupi.

“Imao sam najbolje namere, ali fudbal je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na poverenju, na prekrasnim godinama u omladinskoj školi, te prilici koju su mi dali u prvom timu. Uvek ću biti dinamovac i verujem kako je ovo samo , a ne zbogom najdražem klubu”, rekao je Jovićević.

Iz sportskog sektora Dinama kratko su se zahvalili dosadašnjem treneru na rezultatima sa juniorskom ekipom, ali nije bilo reči o seniorima.

“U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom ekipom. Vrata Dinama biće mu uvek otvorena”, poručio je Mamić.

Jovićević  je vodio zagrebački klub od 22. aprila, nakon što je Nenad Bjelica smenjen jer nije hteo da pristane na smanjenje plate zbog pandemije koronavirusa.

Ustaše ne miruju: Novi skandal u Hrvatskoj, opet pozivali na KLANJE SRBA!Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar