Trampa prozivaju na društvenim mrežama, ali ovaj put zbog Melanijine haljine (FOTO)

Modna kombinacija prve dame SAD-a izazvala je, i ovaj put, veliku pažnju javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Tanjug/ AP Photo/Patrick Semansky

Modna kombinacija prve dame Sjedinjenih Američkih Država, tokom skoro svakog njenog pojavljivanja, izazove veliku pažnju javnosti.

Baš tako je bilo i na proslavi povodom 4. jula na planini Rašmori, kada se pridružila svom suprugu predsedniku SAD-a Donaldu Trmapu.

Svima je zapala za oko neobična ali efektna midi haljina brenda poznate britanske luksuzne modne kuće, sa dodatkom tankog crnog kaiša koji je isticao njen struk i klasičnim crnim salonkama sa visokom potpeticom.

Foto/ Tanjug/ AP Photo/Alex Brandon

Iako je haljina, vredna oko 2.000 evra, isticala atribute figure prve dame, mnogi su, na društvenim mrežama, našli i zamerku.

Mnogima je za oko zapao neobičan print, jer su na beloj podlozi haljine bile išarane nedefinisane geometrijske šare u crnoj boji.

Foto/ Tanjug/ AP Photo/Alex BrandonPublika na društvenim mrežama Tviter i Instagram zaključila je da su te šare izgledale kao da je neko uzeo crni marker i nasumice “slikao” po haljini.

“Donaldu Trampu je bilo dosadno, pa je rešio da crta po ženinoj haljini”, “Može li neko, molim vas, da uzme marker od njega, sada se zaigrao po Melanijinoj haljini”, “Da li su ovo dečiji crteži?”, bili su samo neki od komentara.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar