“Dođe mi iz kože da iskočim kada to čujem”: Vučić otkrio šta ga najviše pogađa sa situacijom u Pazaru

Kaže da nijedan politički aspekt nije spomenuo, ali da je jasno svima o čemu se radi

Foto/Printscreen/RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da država izdvaja 10 miliona evra godišnje neto samo za plate zdravstvenih radnika u Novom Pazaru i da ga ništa tako ne pogađa, nego kada čuje da tamo nema zdravstvenog osoblja.

“Dođe mi iz kože da iskočim kada to čujem. Imamo u Pazaru 1.344 zdravstvenih radnika, od toga 252 lekara, koje plaća država Srbija. Koliko novca dajemo i onda mi kažu – spasiće nas dva lekara i četiri tehničara iz BiH. Pitaju me onda zašto se ljutim na pojedine ministre u našoj vladi, pa zato što ne kažu koliko novca dajemo da znaju svi Pazarci koliko brinemo”, rekao je Vučić, gostujući na RTS-u.

Kaže da nijedan politički aspekt nije spomenuo, ali da je jasno svima o čemu se radi i istakao da je doživeo mnogo gore zvižduke u Pazaru, nego što su Brnabićka i Lončar.

Vučić dodaje da su mu je zviždalo bar 1.000 ljudi, a ne 10 ili 15 kao njima.

Novi Pazar će imati 23 respiratora

U Novi Pazar će sutra biti poslato još deset respiratora, tako da će taj grad imati ukupno 23 respiratora, što će doneti dodatnu sigurnost za Pazarce, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Večeras su tamo 22 lekara iz Kragujevca, Šumadije i Moravičkog okruga, to pokazuje koliko je Srbija solidarna”.

Ističe da sve što je ova vlast uradila nije postojalo ranije i da je najviše uloženo od vremena Josipa Broza Tita, kao i da u prethodnih 60 godina skoro nijedan ekser nije ukucan u zdravstvene objekte u tom gradu.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar