Policijski čas ili zatvaranje grada: Vučić večeras objavljuje najteže mere za Beograd

Od ukupnog broja testiranih u Srbiji u poslednja 24 sata, više od 80 odsto zaraženih je iz Beograda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/TANJUG / ZORAN ZESTIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na preporuku Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa, večeras će tokom gostovanja na RTS objaviti nove oštre mere za Beograd zbog krajnje nepovoljne epidemiološke situacije, saznaje Informer!

Kako saznajemo, prema najnovijim podacima, od ukupnog broja testiranih u Srbiji u poslednja 24 sata, više od 80 odsto zaraženih je iz Beograda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić biće gost na televiziji RTS|1 sutra, 2. jula sa početkom u 20 časova.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана

Zbog toga, prema saznanjima Informera, predsednik Vučić će večeras, nakon sastanka Kriznog štaba, objaviti konačnu odluku struke o novim rigoroznim merama za suzbijanje epidemije u glavnom gradu.

Prema rečima izvora iz Kriznog štaba, razmišlja se o ponovnom uvođenju policijskog časa u večernjim časovima, ili, što je daleko verovatnije, o potpunom zatvaranju Beograda, što će značiti zabranu ulaska u grad i izlaska iz grada.



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Trebalo je dok smo bili u karantinu i imali policijski čas,zatvoriti gradove pa čak i kvartove.Tada bi se pratila situacija mnogo bolje i mislim da bi bilo efekta.Ovako, ništa nismo postigli. Sad sve od početka samo još gore. Najžalije mi je medicinskog osoblja. Za njih nema odmora.

    Odgovori

Ostavite komentar