Trudna Tamara Đurić odložila venčanje zbog NEVERSTVA? Lomila stvari i vikala na verenika?!

Ovo je pravi razlog pomeranja svadbe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Screenshot/Instagram

Bivša učesnica “Farme” i bivša voditeljka “Zadruga” Tamara Đurić nedavno je obavestila pratioce na Instagramu da venčanje zakazano za 28. jun odlaže.

Kako je navela poznata trudnica, razlog pomeranja venčanja je situacija u našoj zemlji u vezi sa koronavirusom.

Međutim, “Srpski telegraf” piše da je Tamara odložila svadbu zbog navodnog neverstva verenika Nikole.

„Tamara je u Nikolinom telefonu pronašla prepisku sa nepoznatom devojkom, zbog čega je napravila haos. Ona nije sanjala da joj je Nikola neveran i zato ga i nije proveravala. Međutim, jedne večeri dok se Nikola tuširao, videla je da mu svetli telefon i da je dobio poruku. Ušla je da proveri i shvatila da je memorisan muškarac, a da je poruku pisala ženska osoba”, kaže izvor pomenutog dnevnog lista i dodaje:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on

„Ona joj je odgovorila i nastavila da se se dopisuje u njegovo ime, sve dok Nikola nije izašao iz kupatila i shvatio šta se dešava. Tamara je tada napravila scenu u stanu, lomila je stvari i vikala na njega. U početku je pokušao da joj objasni ko je devojka i da smiri situaciju, ali mu ona nije dozvolila. Zahtevala je da se momentalno iseli iz stana i saopštila mu da otkazuje svadbu i da ne planira da se uda za njega”.

Trudna Tamara Đurić u BEZOBRAZNOJ haljini: Jedva sve stoji na svom mestu! (FOTO)

Kako se dalje navodi, Nikola je napustio stan u kom su živeli, a Tamara se već sutradan obratila pratiocima na Istagramu gde je napisala kako se svadba zakazana za Vidovdan, otkazuje.

 



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar