Potvrdila! Stanija ulazi u Zadrugu, Belu kuću deliće sa KRISTIJANOM sa kojim ima burnu prošlost! (FOTO)

Sledi šou!

foto:ScreenShot/Youtube

Pored novih učesnika i mnogi stari učesnici rijalitija “Zadruga” naći će se od septembra u četvrtoj sezoni pomenutog rijaliti programa.

Pored Mikija Đuričića i Kristijana Kikija Golubovića koji su potpisali ugovor za ulazak sa čelnicima ružičaste televizije, ostaje veliko pitanje ko će se još naći na poznatom imanju u Šimanovcima.

Starleta Stanija Dobrojević, koja je bila učesnica u drugoj sezoni “Zadruge”, podgrejala je priče o svom ulasku i u četvrtu sezonu današnjom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Ona je danas posetila Pink televiziju , što je zabeležila i kamerom svog telefona, dok je u opisu samo kratko napisala: “Kod Velike šefice na razgovor”. Ovo je bilo dovoljno da potvrdi sumnje da ćemo je od septembra gledati na malim ekranima, i to zajedno sa Kristijanom Golubovićem.

foto:ScreenShot/Instagram

Da podsetimo, Kristijan i Stanija bili su nerazdvojni na “Farmi” 6, a mnogi idalje sumnjaju da je među njima bilo nečeg više od prijateljstva, bar ako je sudeći po vrelim kadrovima. Po završetku “Farme” njih dvoje nisu bili u sjajnim odnosima, a starleta je čak priznala i da joj je Kristijan tražio polovinu prve nagrade, što mu je ona i dala.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar