Komšije Romane Panić otkrile SRAMNU stranu njenog života: Ne plaća račune, pravi žurke…

Opleli po njoj...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Instagram

Pevačica Romana Panić ovih dana tema je broj jedan u srpskim medijima zbog toga što je osuđena na godinu dana zatvora zbog pljačke bankomata u Australiji.

Ova kriminalna dela počinila je sa dečkom Filipom, koji je osuđen na 14 meseci zatvora, a kojeg je dovodila u svoj stan u naselju Veljko Vlahović u Beogradu.

Foto: Screenshot Instagram

“Taj mladić sa kojim je u vezi je mlad, crn i lep, dolazio je tu stalno, uvek je bio ljubazan i fin. Iz životnog i radnog iskustva znam da su najveći prevaranti i kriminalci, ljubazni i fini ljudi. Takva je i ona bila. Nasmejana, pristojna”, rekao je Romanin komšija Milivoje, piše Alo!

“Mnogo mi je žao što se to desilo, što se obrukala i što su je uhapsili. Nikada prema meni nije bila neljubazna niti arogantna”, dodala je njegova supruga.

Pre nego što je uhapšena, Romana Panić je imala samo jednu NEOSTVARENU ŽELJU, retko je pričala o njoj!

Pomenuti komšija otkrio je i to da je Romana pravila žurke u stanu pre hapšenja i da račune ne plaća.

“Nisam je video od pre korone. Bila je ovde za Božić i pravila je žurku, koja je trajala do 5 ujutru. Bunile su se i komšije i hteli su da zovu policiju… Muzika je bila glasna, ona je pevala, verovatno pod dejstvom alkohola”, rekao je on i dodao da mu nikada platila održavanje zgrade.

“Nikada nije platila ništa. Čak ni račune od stana ne plaća. Zatekao sam pre par dana gomilu računa na njenim vratima”, kaže on.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar