Deka (84) 8 godina ne uspeva da izbaci bahatu ĆERKU iz kuće: Sada je napravio najluđi potez, nema dalje!

Ništa pametno ne radi u životu, ali ne želi ništa od onoga što joj je ponudio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/A current affair

Piter Grandi, 84-godišnji Australijanac samo je želeo da na dostojanstven način privede život kraju, ali ne vredi. Ne ide to tako.

Kada mu je supruga Margaret preminula pre osam godina, Piter je nameravao da proda kuću u kojoj je živela i ćerka Katrina. Želeo je mir, da se povuče u jedan starački dom van Melburna i tamo dočeka smrt.

Međutim, Katrina nije htela da čuje za to. Ne samo da mu nikad nije pomagala u kući, a ni finansijski doprinosila održavanju kuće, već se nije ni udala, niti je imala neki plan u životu.

Volela je tu kuću u centru Melburna i nije joj padalo na pamet da pristane na očev zahtev, iako joj je nudio i pristojan novac kako bi kupila stan u gradu.

Od smrti supruge, Piter već osam godina vodi rat sa ćerkom i nema mu kraja. Kako ona nije vlasnik ni pola kuće, nema pravo da ga blokira u nameri da je proda, ali to čini godinama unazad.

“Probao sam prvo na sve načine da je ubedim da me pusti. Ništa od svog života nije uradila, ali joj to do skora nikad nisam ni prebacio. Ćutao sam i trpeo i čekao da sama ode. Međutim, što je bivala starija, tako je sve više ‘puštala korenje’ u kući. Na kraju sam zapretio da ću da je izbacim, na šta mi je rekla da na to nemam prava. Nudio sam joj i novac, neće. Potrošio sam sve pare na mesečno održavanje kuće, nemam više ništa. Sad i da hoću da odem u dom, nemam da platim. Uništila mi je kraj života”, jadao se deda Piter novinarima emisije Current affair.

Katrina Grandi tvrdi da joj je otac poklonio kuću, te da je on zapravo njen gost unutra, ali ta priča ne pije vodu. Otac ju je konačno tužio, a prema poslednjim informacijama, postoji čak i policijski nalog da se žena izbaci na ulicu.

40 godina čekao da sazna kako mu je majka umrla: Kada je otkrio tajnu, srušio mu se svet (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar