Milica Dabović otkrila zašto prodaje svoje NOŠENE STVARI: Novac mi je potreban, ja sam samohrana majka!

Na sve načine pokušava da se finansijski obezbedi

Foto: E-Stock/D. Milutinović

Milica Dabović iznenadila je sve svoje pratioce na Instagramu kad je napisala da prodaje svoju odeću, a sada je objasnila zbog čega to radi.

Nekadašnja košarkašica rešila je da se obrati pratiocima, jer su je mnogi zbog prodaje polovnih stvari osudili.

foto:ScreenShot Instagram

“Drage devojke, majke, kraljice, komade moje gardarobe koju prodajem možete naći na mom insta-storiju. Kao što neke devojke znaju, garderoba je kvalitetna i prodaje se po pristupačnim cenama. Ako ima nekih devojaka kojima se sviđa, a nemaju dovoljno novca, uvek možete da smanjite cenu koju sam ja odredila, da budete srećne vi i srećna ja! Ovo što radim je predstavljeno skandalozno, ali ja kao i uvek ne marim za to, spojila sam lepo i korisno… Sin mi je na prvom mestu i duboko sam u ulozi samohrane majke! Novac je uvek potreban, pogotovo meni koja trenutno nemam platu kao samohrana majka! Hvala vam od srca, hvala divnim ženama što uvek imaju tople reči za mene… Voli vas vaša Mili”, napisala je ona na društvenim mrežama.

Košarkašica putem svog Instagram profila prodaje garderobu koja joj više nije potrebna, a na spisku su se našli najrazličitiji komadi – od obuće, preko modnih dodataka, do donjeg veša i čarapa.

Foto: Screenshot Instagram

Milica gotovo svake večeri na Instagram storiju objavljuje stvari koje prodaje, a među njima se nalaze pantalone, haljine, patike, čizme, papuče, kaiševi, kupaći kostimi, pa čak i brushalteri i čarape.

Kako je sportistkinja jednom prilikom navela, na stvari često daje i popuste, a neke haljine i kostimi se mogu kupiti i za manje od 1.000 dinara.

V. T.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar