Ruku pod ruku sa Bikovićem: Evo šta će Džoni Dep snimati u Srbiji

Crtani film bi trebalo da izađe krajem godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Italijanska produkcijska kuća “Iervolino Entertainment”, koja je nedavno najavila otvaranje studija u Srbiji, potpisala je zvanični ugovor sa proslavljenim holivudskim glumcem Džonijem Depom.

Objavljen novi trejler: Napokon znamo kada će izaći film “Kingsman: Početak”

Čuveni Džek Sperou ovaj put će pozajmljivati glas ptici Pafin, u najnovijem kratkometražnom animiranom serijalu Pafini, koji će u potpunosti biti dizajniran i proizveden u našoj zemlji. Serijal Pafini biće miks komedije i apsurda i imaće čak 250 epizoda u trajanju od po pet minuta.

Priča prati avanture pet arktičkih ptica, pomoćnika lukavog morža po imenu Oto, a među kojima je i Džoni Paf, simbolično nazvan po glumcu koji će ga tumačiti. Ova simpatična družina živi na prostranstvima Severnog pola, gde se svakodnevno susreće i bori sa posledicama zagađenja životne sredine i otapanjem večnog leda na Arktiku. U skladu sa ugovorom, Džoni Dep se obavezao da će učestvovati u svim promotivnim aktivnostima, reklamama i intervjuima koji se od njega zahtevaju u vezi sa ovim serijalom, koji će najverovatnije izaći krajem ove godine.

Viktor Igo za decu? “Zvonar Bogorodičine crkve” je najbizarniji, ali i najbolji Diznijev film

“Iervolino Entertainment” je potpisao Memorandum o razumevanju sa Ministarstvom privrede Republike Srbije i produkcijskom kućom “Arhangel Digital Studios”, u vlasništvu Miloša Bikovića, kojim se predviđa otvaranje studija za proizvodnju animiranih sadržaja koji će biti intelektualna svojina države Srbije. Konkurs za prijavljivanje zainteresovanih je u toku, a planirano je zapošljavanje više od 600 mladih ljudi iz oblasti kinematografije, dizajna i informacionih tehnologija.

“Veoma smo uzbuđeni što smo još jednom postigli dogovor sa Džonijem Depom, sa kojim smo ranije sarađivali na snimanju igranog filma “Čekajući Varvare”, rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač produkcijske kuće “Iervolino Entertainment”.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar