David prokomentarisao dešavanja u Beloj kući i priznao: Nisam se čuo sa bratom, nemam želju ni volju!

Otkriva da li strepi da će ga Ana prevariti u Zadruzi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
David Dragojević
Foto: Printscreen/Instagram

David Dragojević koji je nedavno izašao iz “Zadruge”, prokomentarisao je trenutna dešavanja u Beloj kući.

On se dotakao glavne teme među zadruarima, a i gledaocima,  afere Maje i Janjuša pa rekao:

“Nije ništa namešteno kada su njih dvoje u pitanju. Janjuš jednostavno ne zna gde je levo, totalno se izgubio. Često priča sam sa sobom u dvorištu, čas bi da pobegne od Maje, a onda se između njih dogodi emocija i vođenje ljubavi koje smo svi mogli da primetimo”, istakao je Dragojević.

 

 

View this post on Instagram

 

? @salon_lepote_lady_beauty

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic) on

David se osvrnuo i na to što je njegova verenica Ana Korać bez njega u rijalitiju, te rekao da nema problem s tim, kao i da je uveren da ga ona ne bi prevarila tokom rijalitija, kao ni nikada u životu. Dragojević se osvrnuo i na navode da je fizički nasrnuo na nju pre svog ulaska u rijaliti:

“Ne želim da pričam o tome, mnogo ružna tema, ali ima ko se bavi time. Svoje sam rekao u rijalitiju, a to je da je to laž. Ana mi trenutno mnogo nedostaje, svako jutro je gledam preko malih ekrana od 11 ujutru kada oni ustanu, pa sve do 5.30 nakon što legnu da spavaju. Pravo da vam kažem, jedva čekam da je ponovo zagrlim i poljubim”.

foto:ScreenShot/Youtube

“Niko me nije razočarao, s obzirom na to da je rijaliti takav program da su skoro svi neiskreni, tako da je sve očekivano i uvek sve primiš sa rezervom. Jedino šta planiram je da odem sa Anom na odmor kad izađe i kod njenih u Ivanjicu”, kazao je David.

Iako su svi mislili da će se nakon napuštanja rijalitija čuti sa rođenim bratom Dejanom i snajom Dalilom, to ipak nije učinio.

“Nisam se čuo, iskreno posle svega šta se desilo i šta je izrečeno, nemam želju ni volju”, rekao je David.

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar