“Za lepšu i bolju Zvezdaru”: SNS Zvezdara objavila predizborni spot (FOTO+VIDEO)

U spotu su predstavljeni dosadašnji rezultati rada na opštini Zvezdara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ SNS Zvezdara

Opštinski odbor “Zvezdara” Srpske napredne stranke izborne liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” objavio je predizborni spot u kome svi Zvezdarci, ali i drugi sugrađani mogu pogledati šta je urađeno tokom prethodnih godina na toj opštini.

U spotu su predstavljeni dosadašnji rezultati rada na opštini Zvezdara – 86 kilometara novih i rekonstruisanih puteva i saobraćajnica, 37 novih i rekonstruisanih dečijih igrališta, sportskih terena i parkova, 12 renoviranih vrtića i osnovnih škola, 9 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže.

Plan za naredni mandatni period su – izgradnja dve nove osnovne škole (u Mirijevu i naselju Vojvoda Vlahović) i 4 nova vrtića, rekonstrukcija platoa kod Vukovog spomenika, Rekonstrukcija Tržnog centra u Mirijevu, 27 rekonstrukcija dečijih igrališta, sportskih terena i parkova, 11 kilometara nove vodovodne i kanalizacione mreže, 19 kilometara novoasfaltiranih ulica.

Foto/ SNS Zvezdara

U spotu se pojavljuju kandidati izborne liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” za odbornike u Skupštini GO Zvezdara – Nemanja Pajić, urednik, Suzana Perić, urednica i kreatorka, Vojislav Lekić, prim. dr Đorđe Gagić, košarkaš Vladan Jeremić, ekonomista.

Foto/ SNS Zvezdara

Takođe, u spotu se mogu videti prelepi kadrovi ove opštine – parkovi, renovirane ulice, opservatorijum, Institut “Mihajlo Pupin”, Naučno-tehnološki park, kao i renovirani Sportski centar “Olimp”…

Posted by Српска напредна странка Звездара on Уторак, 09. јун 2020.



Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar