Tange, bokserice ili brazilke: Koje gaćice najviše odgovaraju obliku vaše guze? (FOTO)

Veš može pomoći i da sakrijemo nedostatke i istaknemo najbolje na telu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Ilustracija

Da smo rođeni u neko davno vreme, izbor veša bi pao na pouzdane, klasične, u narodu poznate kao “bapske gaće”. Pa držalo ili ne, stiskalo ili ne stiskalo, to nam je – što nam je. Srećom, moderno vreme nam pruža daleko više izbora, počev od modela, materijala, boje, pa sve do potpore.

Iako im je na prvom mestu upotreba higijenske prirode, ne možemo reći da veš služi samo za to. Određena istraživanja su pokazala da se žene sa izazovnim vešom osećaju mnogo više seksi, samouverenije i spremnije za dnevne izazove pa je dobro imati to na umu kad sleći put birate intimno rublje.

Takođe, veš nam može pomoći da sakrijemo nedostatke i istaknemo sve ono što je na našem telu najbolje. Gaćice niskog struka pristaju ženama s dužim nogama, tange su idealne za manje i okrugle guze, dok one sa pomalo četvrtastom pozadinom, treba da biraju više francuske gaćice ili bokserice za privid oblije zadnjice.

Dobar kroj koji skriva telesne mane učiniće i onu malo opušteniju ili malu guzu primamljivijom.

Foto/ Unsplash/ matildababaeva

Žene s malom guzom trebalo bi da izbegavaju gaćice visokog struka, odnosno visoko rezane. Bolji izbor su bikini modeli ili tangice. I one sa tzv. visećom pozadinom morale bi da paze i da ne kupuju visoko rezane modele, već pre gaćice tipa “hipsterica”.

Dame koje imaju prćastu, oblu guzu trebalo bi da biraju gaćice na kojima nema puno materijala, poput tangica, ali odlično im stoje i ženske bokserice.

Postoje gaćice visokog kroja, predviđene za punije žene i koje ujedno služe i kao steznik za struk. Možda taj model nije za svakodnevno nošenje, posebno ne leti ali su savršene za brzu popravku figure pred izlazak.

Evo kojih bi se pravila trebalo držati prilikom odabira veša u odnosu na oblik pozadine.

Brazilke

Ovaj tip gaćica najbolje pristaje damama s uskim strukom, širim bokovima i guzom širom u donjem delu leđa. Tange izbegavajte, jer će proširiti izgled zadnjice.

Foto/ Unsplash/ Jernej- Graj

Tange

Ovaj vrlo provokativan model najbolje će pristajati okruglim guzama koje su nešto veće od proseka te su zaobljene, dok je struk uži. Ako imate duguljastu zadnjicu, nikako ne nosite tangice.

Foto/ Pixabay/ gadost0

Gaćice višeg struka

Najbolje će pristajati ženama čija je guza šira u donjem dijelu, prema nogama i karakterističnoj građi peščanog sata. Ovakvi modeli su odlični i da sakrijete nedostatke u predelu struka.

Foto/ Freepik/ Drobotdean

Bokserice i francuske gaćice

Ovakav tip donjeg rublja najbolje pristaje ženama koje nemaju istaknut struk i guza im je pomalo kvadratnog oblika. Osim toga, dobro će vam stajati i francuske gaćice koje su malo više na struku za razliku od bokserica i stvaraju privid oblina.

Foto/ Freepik

Klasične gaćice i gaćice niskog struka

Najljepše će izgledati na ženama atletske figure, odnosno mišićavih i dugih nogu i prćaste guze.

Foto/ Pixabay.com/Dave Smith


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar