Lalatov trik rešio meč: Vojvodini penal rulet za polufinale Kupa Srbije

Posle 90 minuta igre u Novom Sadu nije bilo pobednika, pa su jedanaesterci odlučili meč

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u polufinale kupa Srbije boljim izvođenjem jedanaesteraca, pošto je meč posle 90 minuta završen bez golova i bez odluke. Svih pet izvođača penala u timu Vojvodine, Čović, Vukadinović, Gemović, Stojković i Drinčić bili su precizni dok je u timu iz Lučana u drugoj seriji pored gola gađao Pavlović i to je donelo prevagu na stranu domaćina.

Njegovi saigrači Bojović, Šatara, Alazar Jovanović i Radivojević su biloi precizni ali su na kraju pružili ruku za čestitku Novosađanima koji su im se revanširali za poraz od pre dve sezone, kada je Mladost na “Karađorđu” takođe u četvrtini finala kupa Srbije bila bolja za minimalnu pobedu.

Nenad Lalatović je napravio taktičku izmenu kada je na gol umesto Rockova poslao specijalistu za penale, Nikolu Simića.

U prvih 45 minuta nije bilo mnogo šansi, igralo se veoma tvrdo, ali je Vojvodina imala inicijativu i uputila par udaraca iz daljine, lai nije bilo ozbiljnih prilika. Lale su mnogo konkretnije zaigrale u drugom poluvremenu kada su i stvorili ozbiljnije šanse, ali nije bilo promene rezultata, a Mladost je uspela da se odbrani za 90 minuta.

Osim Vojvodine, u narednu fazu su se plasirali Crvena zvezda, Partizan i Čukarički, a sutra od 15 časova će žrebom biti određeni parovi polufinala.

 

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar