Igra sudbine ili PORUKA? Vođa “kavačkog” klana upucan u kvartu Kijeva koji se zove CRNA GORA (FOTO)

Napadači namerno izabrali deo grada sa ovim imenom?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Google Maps

Kvart u Kijevu u kojem je upucan Radoje Zvicer, vođa “kavačkog” klana, ni manje, ni više zove se Crna Gora.

U celom svetu postoje razni kvartovi sa imenima država i tu ništa ne bi bilo čudno da Zvercev nije rođen u Crnoj Gori i da klan kojim vlada nije poznat po toj državi.

Samim tim nameće se pitanje da li su napadači namerno izabrali kvart koji se zove Crna Gora, odakle je Radoje, ili je ipak u pitanju puka slučajnost, što bi neki nazvali “igra sudbine”.

Foto: Printscreeen/Google Maps

Ukoliko su napadači namerno izabrali deo grada sa ovim imenom, moglo bi se reći da je u pitanju skrivena poruka za Zvicera i ceo “kavački” klan.

Ukrajinska policija pokrenula je akciju “Sirena” u kojoj traga za dvojicom muškaraca od 35 do 40 godina zbog sumnje da su pucali na Zvicera. Napad se dogodio u ulici Dragomirova 10, a nakon toga, napadači su pobegli automobilom koji su kasnije nespretno zapalili.

Sumnja se da je Damir Hadžić, vođa “škaljarskog” klana, umešan u pokušaj ubistva.

Ukrajinska televizija “112 Ukraine” sa lica mesta prenela je detalje o pokušaju ubistva Radoja Zvicera, vođe “kavačkog” klana.

Naime, novinarka Tatjana Dankejevič rekla je da je jedna osoba teško ranjena u pucnjavi koja se dogodila u Kijevu i da su napadači potom pobegli automobilom koji su kasnije zapalili.

Zatim su pokazali scene sa lica mesta, na kojima se vidi zapaljeni automobil.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar