JA BIH NJIH SVE POSTROJILA! Slavica Ćukteraš za Objektiv otkrila kako bi se snašla u žiriju Zvezda Granda, pa prozvala Sašu Popovića! (FOTO)

Pevačica se prisetila svojih početaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock, D. Milenković

Pevačica Slavica Ćukteraš postala je poznata javnosti 2003. godine kada se pojavila u prvoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Ekipu u kojoj je bila ona činili su još i Bane Mojićević, Tanja Savić, Steva Anđelković, Darko Filipović i Nemanja Nikolić, a mnogi i danas tvrde da su oni promenili mnogo toga u muzičkoj industriji.

Poznato je da su ove sezone “Zvezde Granda” imale gostujuće članove žirija, među kojima su se našli i bivši učesnici ovog takmičenja, a kako se ove subote posle višenedeljne pauze nastavlja emitovanje ovogodišnje sezone, zanimalo nas je kako bi se Slavica snašla u ovoj ulozi i kako danas gleda na takmičenje koje ju je proslavilo.

Foto: E-Stock, A. Nalbantjan

“To takmičenje je meni promenilo život u svakom smislu te reči, a popularnost koju sam dobila uživam i danas, iako sam napravila pauzu kako bih se posvetila porodici. Drugačije je vreme bilo kada se moja ekipa takmičila, mi smo bili pioniri u svemu tome i niko ne može da kaže da nismo napravili revoluciju”, kaže Slavica za Objektiv.rs.

Iako je za nju takmičenje završeno pre 17 godina, Slavica je nastavila da prati Zvezde Granda i priznala nam je da bi volela da se nađe u ulozi člana žirija.

Foto: E-Stock, M. Rodić

“Sad je to nešto potpuno drugačije nego te 2003. godine kada smo se mi pojavili, ali činjenica je da takmičenje uživa veliku popularnost i ljudi rado gledaju. Ispratila sam neke emisije, videla sam da je bilo gostujućih članova žirija i, iskreno, mislim da bih se u tome dobro snašla, ja bih sve svoje kandidate postrojila (smeh). Sigurna sam da bi se neko od njih našao u samom finalu (smeh)! Znam da je sada promenjeno mnogo toga zbog koronavirusa, ali ako i sledeće sezone budu imali gostujuće članove žirija, spremna sam da zasijam! Popoviću, čujemo se – našalila se pevačica.

Autor: V. T.

Severina MORA NA OPERACIJU! Trpi nesnosne bolove, ali se plaši da ode pod nož!

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar