Gaga Nikolić je imao želju pred smrt: Otkrivena dugo čuvana TAJNA, Milena Dravić i Novak su spremali IZNENAĐENJE za njega!

Velika želja legendarnog glumca bila je da upozna Novaka Đokovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto./Youtube/Screenshot, Profimedia.rs/Ilustracija Objektiv

Čuveni srpski glumac Dragan Nikolić imao je veliku želju da upozna Novaka Đokovića, ali se onda razboleo i umro.

Jednu od poslednjih želja glumačkog barda otkrio je Radmilo Armenulić, teniski stručnjak.

Gagina želja nije se ispunila iako je njegova supruga Milena Dravić neposredno pred njegovu smrt više od sat vremena razgovarala s Noletom telefonom i ugovarala iznenađenje. Dve i po godine kasnije i ona je umrla.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

“Dragan Nikolić i Milena Dravić su moji venčani kumovi. Milena Dravić je htela da Novaka Đokovića upozna s njim, jer mu je to bila velika želja. Ali ubrzo je pao u komu i nije mogao da prepoznaje ljude”, otkrio je Radmilo Armenulić za Kurir.

“Mi smo u to vreme bili na jednoj večeri u organizaciji Dejvis kupa, koji se igrao u Beogradu. U jednom trenutku moja supruga je pozvala Milenu i dala telefon Novaku, koji je sedao pored nas. On je ustao s večere i čitavih sat vremena razgovarao sa njom. Posle smo i mi saznali ceo tok razgovora. On je nju tešio, pričao o životu, tenisu, pozorištu, razne stvari, šta je radio… Novak je hteo da poseti Dragana, raspitivali smo se kako da to učinimo, ali nije bilo šanse. Jednostavno, Gaga nikog nije prepoznavao tih dana. Milena nam je posle rekla da u životu nije pričala sa tako pametnom osobom kao što je Novak. Čak joj je davao i savete, ali istovremeno je hteo da je uteši. Dva dana posle toga, Dragan je bio s maskom za kiseonik, samo je pomerao jednu ruku, pokušali smo da mu nešto kažemo, ali nije reagovao. Sutradan ujutru je preminuo”, prisetio se Armenulić.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

“Novak je najhumaniji čovek koga sam ikad video, čuo i upoznao. Daću vam nekoliko primera, kad je Viktor Troicki bio suspendovan zbog doping afere, on je uzeo njegovu ekipu i svuda ih vodio sa sobom, tako mu je spasao karijeru. Filipu Krajinoviću je takođe dosta pomogao. Uvek se ponašao fer prema svojim kolegama, a da ne pričamo o njegovom humanitarnom radu mimo teniskog sveta…”

ĐOKOVIĆ SE PRAVDA SMEŠNIM IZGOVORIMA: Hrvat pecnuo Novaka, porazio ga je više puta, a samo jednom je izgubio!

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar